VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Asennusohje

Tervetuloa viinikaappien asennusoppaaseen!

Miten upotat viinikaapin kalusteisiin? Mitä viinikaapin upottamisessa on otettava huomioon? Miten sisäänrakennettavan ja integroitavan viinikaapin asennus eroavat toisistaan? Kysymyksiä on paljon, ja tässä oppaassa pyrimme vastaamaan kaikkiin mahdollisiin viinikaapin asentamiseen liittyviin kysymyksiin. Olemme keränneet tänne tietoa sisäänrakennettavista ja integroitavista viinikaapeistamme. Osto-oppaastamme löydät lisätietoja, jos haluat lukea lisää viinikaappien eroista ja viinikaapin hankkimiseen liittyvistä kysymyksistä. Onko sinulla kysyttävää tai etkö löydä etsimääsi? Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, me autamme sinua mielellämme!


7 vinkkiä viinikaapin asennukseen


1. Tarkista kaapinovien korkeus.

Kun viinikaapin ovi on saman korkuinen kuin keittiönkaappien ovet, keittiön kokonaisilmeestä ja koko keittiöstä tulee yhdenmukainen ja tyylikäs. Olemme yksi harvoista toimittajista, jonka valikoimiin kuuluu viinikaappeja eri ovikorkeuksilla ja esimerkiksi Puustellin, Petran ja Ikean keittiöiden mittoihin sovitettuja malleja. Mietitkö, mikä viinikaappi sopii keittiöösi parhaiten? Ota yhteyttä osaavaan myyjäämme, niin hän auttaa sinua valinnassasi!


ilmanvaihto vininikaappi

2. Onko ilmanvaihto tärkeää?

On. Sisäänrakennettavien viinikaappien ilmanvaihto sijaitsee kaapin etuosassa ja integroitavien viinikaappien takana. Tutustu alla oleviin asennuspiirustuksiin ja videoihin, jotta tiedät, minkä verran tilaa juuri sinun viinikaappisi tarvitsee ja missä tilan pitää olla. Vinkki: Jos viinikaappisi ilmanvaihto on kaapin etupuolella, voit sijoittaa kaapin eteen oman sokkelin, kunhan teet siihen reiät. Tyylikästä, sulavaa ja siistiä!


sarana viinikaappi

3. Valitse viinikaappi, jossa on oveen integroidut saranat.

Viinikaappien saranat sijaitsevat usein oven ulkopuolella. Ne ovat ikävä kauneusvirhe, kun viinikaappi rakennetaan sisään keittiönkaappiin. Jos haluat, että viinikaappisi sulautuu keittiöösi saumattomasti, valitse malli, jonka saranat on integroitu oveen. Suurin osa Viinikaappikauppa.fi-valikoimasta on tällaisia.vuotokaukalo viinikaappi

4. Muista myös vuotokaukalo.

Monet vakuutusyhtiöt vaativat, että kodinkoneiden alla käytetään vuotokaukaloa vesivuodon varalta. Meiltä saat vuotokaukalot kaikkiin sisäänrakennettaviin ja integroitaviin viinikaappeihimme. Vuotokaukalo voi olla kannattava sijoitus.
5. Muista myös oven kääntösäde.

Suunnittelussa unohtuu helposti, että viinikaapin ovella on kääntösäde. Se tarkoittaa, että sivusuunnassa on oltava riittävästi tilaa, jotta oven saa avattua täysin auki. Tarkista siksi piirustukset vielä kerran, ennen kuin aloitat kaapin sisäänrakentamisen, tai tarkista, että mallin saranat sopivat kohteeseen. mQuvéen valikoimassa on useita erilaisia malleja.


6. Tarkista pistorasian sijainti.

Viinikaapin virtajohto on yleensä 1,8 metrin pituinen. Riittävän lähellä sijaitseva pistorasia on aina parempi vaihtoehto kuin jatkojohdon käyttäminen, sillä se voi vaikuttaa viinikaapin suorituskykyyn.


7. Tarkista, kestääkö runko kaapin painon.

Jos aiot integroida viinikaapin keittiön yläkaappiin, varmista että yläkaapin runko kestää viinikaapin painon. Katso myös integroitavien viinikaappien asennusvideo alta. Jäikö mieleesi vielä jotakin kysyttävää? Ota yhteyttä, niin autamme sinua!Integroitavien viinikaappien asennus

Integroitavien viinikaappien asennus muistuttaa integroitavien uunien asennusta. Integroitavien viinikaappien ilmanvaihto sijaitsee kaapin takana, ja keittiönkaapin rungon on kestettävä viinikaapin paino (myös kun viinikaappi on täynnä pulloja). Alla olevalla videolla näytetään vaiheittain viinikaapin integroiminen keittiön yläkaappiin.


Sisäänrakennettavien viinikaappien asennus

Sisäänrakennettavien viinikaappien ilmanvaihto sijaitsee kaapin etupuolella, ja riittävästä ilmanvaihdosta on huolehdittava. Alla olevalla videolla näytetään vaiheittain viinikaapin rakentamien keittiöntason alle.


Onko sinulla jotakin kysyttävää?

Jos sinulla on jotakin kysyttävää viinikaappien asennuksesta, ota yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme. Meillä on yhteensä yli 50 vuoden kokemus viinikaapeista, ja autamme sinua mielellämme!


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

OSTO-OPAS