VALIKKO

MAKSAMINEN


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


mQuvée - Modern series


Esittele viinisi trendikkäässä viinikaapissa tuotemerkiltä mQuvée! Ovessa on yhdistetty viimeistely sekä mustaa että ruostumatonta terästä, jotta aikaansaataisiin tyylikäs yhdistelmä nykyaikaiseen keittiöön. Valitse vapaastiseisova, integroitava tai vaikka sisäänrakennettava kaappi - kaikki omien toiveidesi mukaan. Viinikaapit ovat hiljaisia, minkä lisäksi niissä on puuhyllyt sekä hiilisuodattimet, jotka pitävät epämiellyttävät hajut poissa viineistäsi.

 

mQuvée sisäänrakennettava viinikaappi - WineCave 15S Modern (L:14,8 x K: 82/89 x S: 52,5 cm)

Pienempi sisäänrakennettava viinikaappi merkiltä mQuvée, tilaa 7 pullolle. Ovessa on sekä mustaa että ruostumatonta terästä, mikä on tyylikäs yksityiskohta nykyaikaiseen keittiöön. Viinikappi voidaan asentaa helposti keittiön työtason alle ja se on ihanteellinen, jos sinulla on tilaa rajoitetusti. Tämä viinikaappi, jossa on ovi ilman liitoksia, tulee todella kohottamaan keittiösi tasoa!

Tilapäisesti loppu!

Symbolien: Built-in unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 
TUOTEHINTA
mQuvée sisäänrakennettava viinikaappi - WineCave 15S Modern (L:14,8 x K: 82/89 x S: 52,5 cm)489 €
OSTA


mQuvée sisäänrakennettava viinikaappi - WineCave 700 40D Modern (L: 39,5 x K: 82/89 x S:57 cm)

Upea viinikaappi merkiltä mQuvée. Sopii mittojensa ansiosta hyvin skandinaavisille markkinoille, korkeus 82 cm ja leveys 40 cm. Viinikaappi voidaan asentaa helposti keittiötason alle tai käyttää vapaasti seisovana. Kaapissa on ovi, jossa yhdistyvät musta ja ruostumaton teräs, kaksi lämpötilavyöhykettä sekä seamless-door (ovi ilman liitoksia), minkä ansiosta saat viinikaapin tyylipuhtaalla vaikutelmalla. Viinikaapissa on viisi ulosvedettävää puuhyllyä sekä tilaa 28 pullolle.

Tilapäisesti loppu!

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Winestorage technology Symbolien: Built-in unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 
TUOTEHINTA
mQuvée sisäänrakennettava viinikaappi - WineCave 700 40D Modern (L: 39,5 x K: 82/89 x S:57 cm)999 €
OSTA


mQuvée sisäänrakennettava viinikaappi - WineCave 700 50D Modern (L: 49,5 x K: 82/89 x S: 57,3 cm)

Viinikaappi, jonka oven viimeistelyssä yhdistyvät musta ja ruostumaton teräs, tuotemerkiltä mQuvée. 50 cm leveys tekee kaapista aivan ainutlaatuisen markkinoilla. Voidaan erinomaisesti asentaa keittiön työtason alle tai yhtä hyvin käyttää myös vapaasti seisovana viinikaappina. Kaapin tyylipuhtaan ulkonäön ja klassisten puuhyllyjen ansiosta saat upean yksityiskohdan kotiisi. Sijoita viinipullosi viinikaappiin ja säilytä niitä tyylillä! 

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää

 
TUOTEHINTA
mQuvée sisäänrakennettava viinikaappi - WineCave 700 50D Modern (L: 49,5 x K: 82/89 x S: 57,3 cm)1145 €
OSTA


mQuvée integroitava viinikaappi - WineMaster 89D Modern (L: 59 x K: 123,4 x S: 56,3 cm)

Nykyaikainen, integroitava viinikaappi, jonka viimeistely on sekä mustaa että ruostumatonta terästä, ja jossa on tilaa 87 pullolle. Tässä viinikaapissa merkiltä mQuvée on kaksi säädettävää lämpötilavyöhykettä ja kahdeksan ulosvedettävää puuhyllyä - ihanteellinen jäähdyttämään sekä puna- että valkoviinejä. 

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Integrated unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 
TUOTEHINTA
mQuvée integroitava viinikaappi - WineMaster 89D Modern (L: 59 x K: 123,4 x S: 56,3 cm)1899€
1749 €
OSTA


mQuvée integroitava viinikaappi - WineMaster 81T Modern (L: 59 x K: 123,4 x S: 56,3 cm)

Suuri integroitava viinikaappi alkaen mQuvée - ihanteellinen viinin ystävälle! Viinikaappiin mahtuu kokonaista 79 viinipulloa, jotka sijoitetaan tyylikkäästi ulosvedettäville puuhyllyille. Se on suunniteltu kolmella säädettävällä lämpötila-alueella, minkä ansiosta voit pitää yhden alueen punaviinille, yhden valkoviinille ja yhden suosikkiviiniesi varastoimiseen. Viinikaappi on hiljainen ja asennetaan samalla tavalla kuin integroitava uuni!

Symbolien: Multi Temp Symbolien: Integrated unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 
TUOTEHINTA
mQuvée integroitava viinikaappi - WineMaster 81T Modern (L: 59 x K: 123,4 x S: 56,3 cm)1999€
1849 €
OSTA


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

ARTEVINO

OSTO-OPAS