Viinikaapit ja viinien varastointikaapit verkkokaupasta Viinikappikauppa.fi

Uudet energialuokat! Lue lisää täältä.

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


mQuvée - Modern series


Esittele viinisi trendikkäässä viinikaapissa tuotemerkiltä mQuvée! Ovessa on yhdistetty viimeistely sekä mustaa että ruostumatonta terästä, jotta aikaansaataisiin tyylikäs yhdistelmä nykyaikaiseen keittiöön. Valitse vapaastiseisova, integroitava tai vaikka sisäänrakennettava kaappi - kaikki omien toiveidesi mukaan. Viinikaapit ovat hiljaisia, minkä lisäksi niissä on puuhyllyt sekä hiilisuodattimet, jotka pitävät epämiellyttävät hajut poissa viineistäsi.

 

mQuvée Sisäänrakennettava viinikaappi – WineCave 700 50D Modern (L: 49,5 x K: 80/89 x S: 57,3 cm)

Ajaton mQuvée-viinikaappi, jonka 50 senttimetrin leveys tekee siitä ainutlaatuisen markkinoilla. Sopii hyvin keittiötason alle asennettavaksi tai mikseipä myös vapaasti seisovaksi viinikaapiksi. Tyylipuhdas ulkonäkö ja klassiset puuhyllyt tarjoavat upean yksityiskohdan kotiisi. Tässä kaapissa säilytät viinipullojasi tyylillä!

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Sisäänrakennettava viinikaappi – WineCave 700 50D Stainless (L: 49,5 x K: 80/89 x S: 57,3 cm)

Ajaton mQuvéen viinikaappi, jonka 50 cm leveys tekee siitä ainutlaatuisen markkinoilla. Sopii keittiötason alle asennettavaksi tai mikseipä myös vapaaksi seisovaksi viinikaapiksi. Tyylipuhdas ulkonäkö ja klassinen puuhylly luovat upean yksityiskohdan kotiisi Tässä kaapissa säilytät viinipullojasi tyylillä!

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Sisäänrakennettava viinikaappi – WineCave 700 40D Modern (L: 39,5 x K: 80/89 x S:57 cm)

Viimeinkin sisäänrakennettava viinikaappi 700 millimetriä korkealla ovella! 80/89 senttimetrin kokonaiskorkeudellaan ja 40 senttimetrin leveydellään se sopii erinomaisesti Euroopan markkinoille. Viinikaappi on helppo asentaa keittiötason alle, tai sitä voi käyttää vapaasti seisovana. Elegantti muotoilu, kaksi lämpötila-aluetta ja seamless door (ovi ilman liitoksia) antavat tälle viinikaapille tyylipuhtaan ilmeen. Viinikaapissa on viisi ulosvedettävää puuhyllyä ja tilaa 28 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Winestorage technology Symbolien: Built-in unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Integroitava viinikaappi – WineMaster 36D Modern (L: 59 x K: 59,5 x S: 56,3 cm)

Integroitava viinikaappi, jonka viimeistely on sekä mustaa että ruostumatonta terästä – ihanteellinen nykyaikaiseen kotiin! Tässä merkin mQuvée viinikaapissa on tilaa 34 pullolle, ja tila jakautuu tyylikkäästi kaapin kolmelle ulosvedettävälle puuhyllylle. Viinikaappi on helppo asentaa muuhun keittiöympäristöön integroitavan uunin tapaan. Tämä viinikaappi on lisäksi hiljainen, ja sen energialuokka on A.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Integrated unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Sisäänrakennettava viinikaappi – WineCave 60D Modern (L: 59,5 x K: 82/89 x S: 57,5 cm)

Tyylikäs sisäänrakennettava mQuvée-viinikaappi, joka sopii erinomaisesti nykyaikaiseen, eurooppalaiseen kotiin. Viinikaappi on helppo asentaa keittotason alle, ja sitä voidaan käyttää myös vapaasti seisovana. Oven viimeistely on sekä mustaa että ruostumatonta terästä. Kaapissa on kaksi lämpötila-aluetta ja ovi ilman liitoksia – tässä on viinikaappi, joka vie keittiösi tyylikkyyden uudelle tasolle! Viinikaapissa on energialuokka F, hiilisuodatin, viisi ulosvedettävää puuhyllyä sekä tilaa 45 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Winestorage technology Symbolien: Built-in unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma - Pe 10.00 - 18.00

OSTO-OPAS