Viinikaapit ja viinien varastointikaapit verkkokaupasta Viinikappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Olutkaapit


Erikokoiset ja erimalliset olutkaapit löydät tästä! Laita olutpullosi esille ja tarjoile oluesi hyvin jäähdytettyinä - aina valmiina tarjoiltaviksi! Meillä on korkealaatuisia olutkaappeja, jotka sopivat hyvin asiakkaan omaan kotiin, mutta myös ravintolaan tai baariin. Meiltä löydät sekä vapaastiseisovia että sisäänrakennettavia olutkaappeja.

 

Vapaastiseisova olutkaappi — 63 litraa Stainless (K: 69,7 x L: 43 x S: 50,7 cm)

Hanki kotiisi tyylipuhdas olutkaappi ruostumattomalla pinnoitteella Olutkaappi on kestävä ja voidaan sijoittaa kylmiin tiloihin kuten esim. eteiseen, terassille tai autotalliin. Kaksikerroksisella lasilla ovessa ja lämpötilan säädöllä 0 ja 10 asteen välillä olut jäähtyy täydellisesti ja on valmis tarjoiltavaksi!

Lue lisää
 


Sisäänrakennettava olutkaappi - BeerServer 30 cm (L: 29,5 x K: 82/89 x S: 57 cm)

Hemmottele itseäsi täydellisesti jäähdytetyllä oluella joka kerta - investoi olutkaappiin! BeerServer 30 cm on sisäänrakennettava olutkaappi, joka asennetaan helposti ja kätevästi keittiön työtason alle. Ruostumaton design, reilut teräshyllyt ja UV-suojattu lasiovi tekevät tästä olutkaapista tyylikkään kodissasi! Olutkaapissa on lisäksi alhainen äänitaso ja Energialuokka A+.

Lue lisää

 


Sisäänrakennettava olutkaappi - Subzero Beer Froster 40 cm (L: 39,5 x K: 88/89 x S: 57 cm)

Uutuus vuodelle 2015 - Subzero cooler! Olutkaappi, joka voidaan jäähdyttää -4 asteeseen, jolloin se antaa oluelle nopean jäähdytyksen sekä huurteisen pinnan! Lupaamme, että tulet saamaan markkinoiden upeimman olutkaapin, joka on lisäksi erittäin tyylikäs sisäänrakennettuna! Tässä olutkaapissa on ruostumaton design ja ovi ilman liitoksia, minkä ansiosta se antaa kodillesi tyylipuhtaan viimeistelyn ja tarjoaa sinulle täydellisesti jäähdytettyä olutta - joka kerta!

Lue lisää

 


Sisäänrakennettava olutkaappi - BeerServer 60 cm (L: 59,5 x K: 82/89 x S: 57 cm)

Tyylikäs ja tyylipuhdas olutkaappi sisäänrakennettavaksi! Kaappi voidaan kätevästi ja helposti työntää keittiön työtason alle, ja se on valmis käytettäväksi! Tässä olutkaapissa on ruostumaton design ja ovi ilman liitoksia, minkä ansiosta se antaa kodillesi tyylipuhtaan viimeistelyn ja tarjoaa sinulle täydellisesti jäähdytettyä olutta - joka kerta!

Lue lisää

 


Vapaastiseisova olutkaappi 115 L valkoinen (L: 54 x K: 84,5 x S: 54,8 cm)

Moderni, valkoinen olutkaappi 115 litran kapasiteetilla. Kaapissa on neljä hyllyä, LED-valo ja lukko. Vapaastiseisovassa olutkaapissa olut on aina helposti saatavilla, sinun tarvitsee vain säätää lämpötila 0 ja 10 asteen välille ja olut on tarjoiluvalmis!

Lue lisää
 


Vapaastiseisova olutkaappi 115 L musta (L: 54 x K: 84,5 x S: 54,8 cm)

Klassinen, musta olutkaappi 115 litran kapasiteetilla. Kaapissa on neljä hyllyä, LED-valo ja lukko. Vapaastiseisovassa olutkaapissa olut on aina helposti saatavilla, sinun tarvitsee vain säätää lämpötila 0 ja 10 asteen välille ja olut on tarjoiluvalmis!

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

OSTO-OPAS