Viinikaapit ja viinien varastointikaapit verkkokaupasta Viinikappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Olutkaapit


Täältä löydät erikokoiset ja -malliset olutkaapit! Laita olutpullosi esille ja tarjoile oluesi hyvin jäähdytettyinä – pitäen ne aina tarjoiluvalmiina. Meillä on korkealaatuisia olutkaappeja, jotka sopivat hyvin kotikäyttöön mutta myös ravintolaan tai baariin. Meiltä löydät sekä vapaasti seisovia että sisäänrakennettavia olutkaappeja.

 

Vapaasti seisova olutkaappi – 63 litraa Stainless (K: 69,7 x L: 43 x S: 50,7 cm)

Hanki kotiisi tyylipuhdas olutkaappi ruostumattomalla pinnoitteella. Olutkaappi on kestävä, ja se voidaan sijoittaa kylmiin tiloihin kuten eteiseen, terassille tai autotalliin. Kaksikerroksinen lasiovi ja lämpötilan säätö 0–10 asteen välillä varmistavat sen, että oluet jäähtyvät täydellisesti ja ovat aina tarjoiluvalmiita!

Lue lisää
 


Sisäänrakennettava olutkaappi – BeerServer 30 cm (L: 29,5 x K: 82/89 x S: 57 cm)

Hemmottele itseäsi täydellisesti jäähdytetyllä oluella kerta toisensa jälkeen investoimalla kunnon olutkaappiin. BeerServer 30 cm on sisäänrakennettava olutkaappi, joka on helppo ja kätevä asentaa keittiön työtason alle. Ruostumaton teräspinta, reilut teräshyllyt ja UV-suojattu lasiovi tekevät tästä olutkaapista tyylikkään lisän kotiisi! Olutkaapissa on lisäksi alhainen äänitaso ja energialuokka A+.

Lue lisää

 


Sisäänrakennettava olutkaappi – Subzero Beer Froster 40 cm (L: 39,5 x K: 80/89 x S: 57 cm)

Olutkaappi, joka voidaan jäähdyttää -4 asteeseen saakka, jolloin se jäähdyttää oluet nopeasti ja antaa niille huurteisen pinnan! Tämä on takuulla markkinoiden upein olutkaappi, joka on lisäksi erittäin tyylikäs sisäänrakennettuna. Tässä olutkaapissa on ruostumaton teräspinta ja ovi ilman liitoksia, minkä ansiosta se antaa kodillesi tyylipuhtaan loppusilauksen ja tarjoaa täydellisesti jäähdytettyä olutta – kerta toisensa jälkeen!

Lue lisää

 


Sisäänrakennettava olutkaappi – BeerServer 60 cm (L: 59,5 x K: 82/89 x S: 57 cm)

Tyylikäs ja tyylipuhdas sisäänrakennettava olutkaappi. Kaappi on kätevä ja helppo sijoittaa keittiön työtason alle, jonka jälkeen se on heti valmis käytettäväksi. Tässä olutkaapissa on ruostumaton teräspinta ja ovi ilman liitoksia, minkä ansiosta se antaa kodillesi tyylipuhtaan loppusilauksen ja tarjoaa täydellisesti jäähdytettyä olutta – kerta toisensa jälkeen!

Lue lisää

 


Cavin Sisäänrakennettava viinikaappi - Scandinavian Collection 60 (L: 59,5 x K: 82/88,5 x S: 56 cm)

Kaksipuolinen integroitava viinikaappi, jossa mahdollisuus oluen jäähdytykseen! Oikeassa lämpötila-alueessa on tilaa 19 viinipullolle 6 puuhyllyllä, joissa on tyylikkäät teräsetusarjat. Vasemmassa alueessa voit valintasi mukaan säilyttää 15 viinipulloa tai 55 oluttölkkiä 3 lasihyllyllä. Molempien alueiden lämpötila voidaan säätää välillä 5–18 °C ja ne on varustettu digitaalinäytöllä ja tyylikkään valkoisella LED-valolla. Kaappi on helppo asentaa keittiötason alle, mutta sitä voi myös käyttää erilliskaappina.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


Viini- ja olutkaappi, yhdistelmäpaketti 90 cm (L: 89,5 x K: 80/89 x S: 61,5 cm)

Ainutlaatuinen paketti sinulle, joka pidät sekä viinistä että oluesta! Tarjoamme nyt yhdistelmäpaketin, joka sisältää sisäänrakennettavan mQvée-viinikaapin ja sisäänrakennettavan olutkaapin. Näiden kahden kaapin avulla jäähdytät sekä viinin että oluen juuri oikeaan tarjoilulämpötilaan helposti ja tyylikkäästi. Vierekkäin asennettava yksiköt luovat kotiisi yhtenäisen vaikutelman.Lue lisää
 


Vapaasti seisova olutkaappi 115 L valkoinen (L: 54 x K: 84,5 x S: 54,8 cm)

Moderni, valkoinen olutkaappi 115 litran kapasiteetilla. Kaapissa on neljä hyllyä, LED-valo ja lukko. Vapaasti seisovassa olutkaapissa olut on aina helposti saatavilla. Sinun tarvitsee vain säätää lämpötila 0–10 asteen välille, ja olut on tarjoiluvalmista!

Lue lisää
 


Vapaasti seisova olutkaappi 115 L musta (L: 54 x K: 84,5 x S: 54,8 cm)

Klassinen, musta olutkaappi 115 litran kapasiteetilla. Kaapissa on neljä hyllyä, LED-valo ja lukko. Vapaasti seisovassa olutkaapissa olut on aina helposti saatavilla. Sinun tarvitsee vain säätää lämpötila 0–10 asteen välille, ja olut on tarjoiluvalmista!

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma - Pe 10.00 - 18.00

OSTO-OPAS