Viinikaapit ja viinien varastointikaapit verkkokaupasta Viinikappikauppa.fi

Osta Lahjakortti! >

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Olutkaapit


Erikokoiset ja erimalliset olutkaapit löydät tästä! Laita olutpullosi esille ja tarjoile olutpullosi hyvin jäähdytettyinä - aina valmiina tarjoiltaviksi! Meillä on korkealaatuisia olutkaappeja, jotka sopivat hyvin asiakkaan omaan kotiin kuin myös ravintolaan tai baariin. Meiltä löydät sekä vapaastiseisovia että sisäänrakennettavia olutkaappeja.

 

Viini- ja olutkaappi, yhdistelmäpaketti 60 cm (L: 59 x K: 82/88,5 x S: 57,1 cm)

Ainutlaatuinen paketti sinulle, joka pidät sekä viinistä että oluesta! Tarjoamme nyt yhdistelmäpaketin, joka sisältää sisäänrakennettavan viinikaapin ja sisäänrakennettavan olutkaapin. Paketti mahdollistaa sekä viinin että oluen jäähdyttämisen juuri oikeaan tarjoilulämpötilaan - ilman kompromisseja! Viini- ja olutkaapit ovat kaksi erillistä yksikköä, jotka voidaan asentaa vierekkäin.Lue lisää
 


Sisäänrakennettava olutkaappi - Subzero Beer Froster 40 cm (L: 39,5 x K: 88/89 x S: 57 cm)

Uutuus vuodelle 2015 - Subzero cooler! Olutkaappi, joka voidaan jäähdyttää -4 asteeseen, jolloin se antaa oluelle nopean jäähdytyksen sekä huurteisen pinnan! Lupaamme, että tulet saamaan markkinoiden upeimman olutkaapin, joka on lisäksi erittäin tyylikäs sisäänrakennettuna! Tässä olutkaapissa on ruostumaton design ja ovi ilman liitoksia, minkä ansiosta se antaa kodillesi tyylipuhtaan viimeistelyn ja tarjoaa sinulle täydellisesti jäähdytettyä olutta - joka kerta!

Lue lisää

 


Sisäänrakennettava olutkaappi - BeerServer 60 cm (L: 59,5 x K: 82/89 x S: 57 cm)

Tyylikäs ja tyylipuhdas olutkaappi sisäänrakennettavaksi! Kaappi voidaan kätevästi ja helposti työntää keittiön työtason alle, ja se on valmis käytettäväksi! Tässä olutkaapissa on ruostumaton design ja ovi ilman liitoksia, minkä ansiosta se antaa kodillesi tyylipuhtaan viimeistelyn ja tarjoaa sinulle täydellisesti jäähdytettyä olutta - joka kerta!

Lue lisää

 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09:00-17:00

OSTO-OPAS