Olutkaapit


Erikokoiset ja erimalliset olutkaapit löydät tästä! Laita olutpullosi esille ja tarjoile olutpullosi hyvin jäähdytettyinä - aina valmiina tarjoiltaviksi! Meillä on korkealaatuisia olutkaappeja, jotka sopivat hyvin asiakkaan omaan kotiin kuin myös ravintolaan tai baariin. Meiltä löydät sekä vapaastiseisovia että sisäänrakennettavia olutkaappeja.

 

Vapaastiseisova olutkaappi 110 litraa Valkoinen (L:48 x K:84 x S: 52 cm)

Olutkaappi, suurempaa mallia, 110 litran kapasiteetilla. Kaappi toimii kompressorilla, jolla on alhainen energiankulutus. Sisävalaistus, jonka ansiosta se on tyylikkään näköinen, ja joka auttaa sinua löytämään hakemasi pullot. Aseta lämpötila 6-12 asteeseen ja tarjoile oluesi parhaalla mahdollisella tavalla!

Lue lisää
 


Sisäänrakennettava olutkaappi - Subzero Beer Froster 40 cm (L: 39,5 x K: 88/89 x S: 57 cm)

Uutuus vuodelle 2015 - Subzero cooler! Olutkaappi, joka voidaan jäähdyttää -4 asteeseen, jolloin se antaa oluelle nopean jäähdytyksen sekä huurteisen pinnan! Lupaamme, että tulet saamaan markkinoiden upeimman olutkaapin, joka on lisäksi erittäin tyylikäs sisäänrakennettuna! Tässä olutkaapissa on ruostumaton design ja ovi ilman liitoksia, minkä ansiosta se antaa kodillesi tyylipuhtaan viimeistelyn ja tarjoaa sinulle täydellisesti jäähdytettyä olutta - joka kerta!

Lue lisää

 


Sisäänrakennettava olutkaappi - BeerServer 30 cm (L: 29,5 x K: 82/89 x S: 57 cm)

Uutuus 2015! Hemmottele itseäsi täydellisesti jäähdytetyllä oluella joka kerta - investoi olutkaappiin! BeerServer 30 cm on sisäänrakennettava olutkaappi, joka asennetaan helposti ja kätevästi keittiön työtason alle. Ruostumaton design, reilut teräshyllyt ja UV-suojattu lasiovi tekevät tästä olutkaapista tyylikkään kodissasi! Olutkaapissa on lisäksi alhainen äänitaso ja Energialuokka A+.

Tilapäisesti loppu!

Lue lisää

 


Sisäänrakennettava olutkaappi - BeerServer 60 cm (L: 59,5 x K: 82/89 x S: 57 cm)

Tyylikäs ja tyylipuhdas olutkaappi sisäänrakennettavaksi! Kaappi voidaan kätevästi ja helposti työntää keittiön työtason alle, ja se on valmis käytettäväksi! Tässä olutkaapissa on ruostumaton design ja ovi ilman liitoksia, minkä ansiosta se antaa kodillesi tyylipuhtaan viimeistelyn ja tarjoaa sinulle täydellisesti jäähdytettyä olutta - joka kerta!

Tilapäisesti loppu!

Lue lisää

 


Severin vapaastiseisova olutkaappi 275 L Valkoinen (L: 60 x K: 145 x S: 60 cm)

Reilunkokoinen kaappi, johon mahtuu todella paljon olutta. Tyylikäs muotoilu, kokonaan valkoinen ja lasiovella! Tässä voit säilyttää pulloja parhaista lajeistasi. Hemmottele itseäsi meidän olutkaapillamme ja voit aina tarjoilla kavereillesi sen jääkylmän oluen. Laatuolutkaappi saksalaiselta merkiltä Severin, valmistettu Euroopassa.

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

ARTEVINO

OSTO-OPAS