Viinikaappikauppa.fi - Ostotiedot

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Viinikaappikauppa.fi - Ostotiedot

OstotiedotViinikaappimme

Myymme merkkiviinikaappeja merkeiltä mQuvée, Artevino, ja Severin. Meillä on kattava palveluverkosto ja laaja asiantuntemus. Jos haette tuotetta, jota ei löydy valikoimastamme, voitte soittaa meille, jolloin pystymme usein ratkaisemaan ongelman.
betalningsalternativ Maksaminen

Maksu suoritetaan laskulla pankkitilillemme tai luottokortilla suoraan verkkosivulla. Jos maksatte pankkisiirrolla, lähetetään viinikaappi heti, kun maksu on rekisteröity. Luottokortilla maksettaessa lähetetään viinikaappi heti.


Maksuvastuu

”Lähetä tilaus”-painikkeen klikkaaminen kassallamme merkitsee sitä, että osto on suoritettu ja että tilaajalla on näin ollen maksuvelvollisuus. Verkkotilauksissa lähetetään sähköpostitse automaattinen tilausvahvistus, jossa on tiedot tilauksesta. Pidätämme oikeuden tuotteen mahdolliseen loppuunmyyntiin ja tulemme siinä tapauksessa ottamaan yhteyttä asiakkaaseen sähköpostitse.


Korttimaksu

Kortilla maksettaessa koko tilaussumma varataan suoraan kortilta tilauksen yhteydessä. Summa vä-hennetään kortilta 30 päivän kuluessa tilauksesta. Mikäli et asiakkaana pysty tai halua vastaanottaa tilausta 30 päivän kuluessa, etkä halua maksusuorituksen tapahtuvan ennen toimitusta, pyydämme sinua valitsemaan toisen maksutavan.


Collector-lasku

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Lasku erääntyy 30 päivän kuluttua. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 4 euroa. Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 19,9 % vuodessa. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset Ehdot koskien Laskua ja Tililuottoa
Kulutusluottojen Eurooppalaiset Vakiotiedot
leveransinformation Toimitus ja rahti

Kaikki viinikaappimme toimitetaan ilman toimituskuluja. Kun ostat viinikaapin meiltä, se toimitetaan kotiosoitteeseen Suomessa tai noutopisteeseen. Huomaa: Vain pienehköt mallit toimitetaan DHL-kuljetuksena noutopisteeseen (enintään 31,5 kg). Muut toimitetaan kotiin. Toimituksista vastaa DHL. Tiedot eri mallien toimitustavoista saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomaa, että DHL ei kanna viinikaappia sijoituspaikkaan asti. Sitä siis ei tuoda esimerkiksi kellariin tai kerrostalon ylimpään kerrokseen. DHL jättää toimituksen ulko-ovelle tai alimpaan kerrokseen. Viinikaappi toimitetaan puolilavalla valmiiksi koottuna*. Toimitus voidaan tehdä kahdella tavalla. Yritysosoitteeseen tuotteet toimitetaan aina lähetystä seuraavana päivänä kello 8.00–21.00. Yksityishenkilöille DHL ilmoittaa toimituksesta muutamaa päivää aikaisemmin ja sopii toimituspäivän asiakkaan kanssa. Toimitusaika on tavallisesti 3 tunnin aikaväli, esimerkiksi kello 8.00–11.00. DHL:llä on omat paikalliset määräyksensä, joiden vuoksi toimituksia saatetaan tehdä vain tiettyinä päivinä ja tiettyyn kellonaikaan. Yritysasiakkaille voidaan myös ilmoittaa toimitusajankohdasta, joten ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen toimitusta.

Alle 50 euron tilauksista veloitetaan 5 euroa toimituskuluina.*

Toimitusaika on 2-5 päivää vastaanottajan tilauksesta ja hyväksytystä maksusta. Syrjässä oleville paikkakunnille saattaa toimitus kestää kauemmin.

HUOM!Muista tarkistaa tuotteet, kun ne saapuvat. Näkyvät viat ilmoitetaan suoraan kuljettajalle, ja piilevät viat ilmoitetaan 7 päivän kuluessa siitä, kun tuotteet on vastaanotettu. Ottakaa tämän vuoksi aina tuotteet vastaan itse, etteivät ne ole liian kauaa tarkistamattomina. Kuljetusvahingoille, jotka ilmoitetaan myöhemmin kuin 7 päivän sisällä, emme valitettavasti voi tehdä mitään.

**Jos et ota vastaan tai lunasta tuotettasi 14 päivän sisällä, veloitamme maksun noutamattomasta paketista. Maksut ovat seuraavat:

Viinikaapit & Viinien varastointikaapit - 90 euroa
Muut tuotteet - 20 euroa
Ångra köp Takuu ja palautusoikeus

Kun ostat tuotteita meiltä, sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sanottuna sitä, että sinulla on mahdollisuus muuttaa mieltäsi 14 päivän ajan – siitä päivästä lähtien, kun vastaanotit tuotteen. Tuotteen ei tarvitse olla palautettuna meille 14 päivän sisällä, mutta sinun täytyy ilmoittaa palautuksesta meille 14 päivän sisällä. Sen teet helpoimmin sähköpostitse. Maksamasi summan maksamme takaisin niin pian kuin mahdollista. Lain mukaan se tulee tapahtua 30 päivän sisällä siitä, kun olemme ottaneet tuotteen vastaan, mutta standardimme mukaan se tapahtuu luonnollisesti nopeammin.

Täysi tilauksen arvon takaisinmaksu tapahtuu ainoastaan silloin, kun tuote on niin sanotusti pääosin ennallaan. Jos tuotetta on käytetty, tulee takaisinmaksuun arvonalennusvähennys, mikä on se arvonalennus, jonka voidaan laskea tapahtuneen tuotteelle käytön aikana. Tämä arvonalennus perustuu pääasiassa siihen, millä hinnalla tuote voidaan myydä käytettynä.

Jos käytät palautusoikeutta, vastaat itse palautuskuluista. Ota yhteyttä meihin, jos haluat tietää etukäteen, kuinka suuret palautuskustannukset juuri sinun tuotteellasi on.
Garanti och reklamation Takuu ja reklamatio

Kaikissa viinikaapeissamme on 1 vuoden takuu, mihin sisältyy palvelu paikan päällä suurempien yksiköiden kohdalla.

Verkkokaupassa viinikaappikauppa.fi sinulla on 3 vuoden reklamaatio-oikeus ostopäivästä lähtien. Kun olemme saaneet reklamaatiosi, saat käsittelijän 48 tunnin sisällä. Reklamaatioiden käsittelyaika on yleensä 1-3 viikkoa. Onko sinulla kysyttävää koskien reklamaatiotasi? Soita reklamaatio-osastollemme 0931 546 230.
Huomaa, että reklamaatioasioissa meidän täytyy saada tuote takaisin pakkauksessaan. Jos kyseessä on kuljetuksen aikana vahingoittunut tai virheellinen tuote, ota meihin yhteyttä info@vviinikaappikauppa.fi tai soita numeroon 0931 546 230.

Mahdollisessa riitatilanteessa noudatamme Kuluttajavalituslautakunnan suosituksia. Viittaamme myös EU:n online-alustalle joka antaa kaikille kuluttajille pääsyn tutkintaan tuomioistuimen ulkopuolella riidoissa, jotka ovat syntyneet rajoja ylittävässä sähköisessä kaupankäynnissä.
integritetspolicy Tietosuojakäytäntömme

Tietosuojakäytäntömme perustuu EU:n asetukseen tietojen tallentamisesta, nimeltään GDPR. Heidän koko julkaisunsa ja lisätietoja löytyy heidän verkkosivuiltaan: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_en.

Lindström & Sondén AB, 556762-7392, Havsbadsvägen 1, 262 63 Ängelholm, omistaa tältä sivustolta kerätyt tiedot. Tämä tietosuojakäytäntö sääntelee sitä, kuinka käsittelemme kerättyjä tietoja.

1. Miksi tallennamme tietoja ja kuinka käytämme niitä?
Lindström & Sondén AB kerää käyttäjätietoja voidakseen tarjota hyvän ostokokemuksen. Keräämme tietoja kolmeen tarkoitukseen:

A. Ostojen suorittamiseen
B. Asiakaskontaktia varten, joka syntyy asiakkaan ottaessa meihin yhteyttä
C. Kanta-asiakasohjelmaamme

Tiedot voivat sisältää nimesi, toimitus- ja laskutusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä erityisiä yksityiskohtia, jotka koskevat ostoasi tai asiaasi. Katso liitteestä 1 lisätietoja tallentamistamme tiedoista Tietojen tallennuksen lisäksi vastaanotamme automaattisesti IP-osoitteesi sivustollamme vieraillessasi; tämä siitä syystä, että saisimme lisätietoja teknisistä osa-alueista, kuten selaimista ja käyttöjärjestelmistä. Tähän ei liity mitään henkilökohtaisia tietoja.

Sivustomme käyttää evästeitä, jotta se toimisi mahdollisimman hyvin.

2. Millä perusteella tallennatte tietoja? EU on asettanut useita perusteita, joita pidetään laillisina tietojen tallentamiseen, kuten tiedot joita tarvitaan sopimuksen tai suostumuksen täyttämiseksi. Katso liitteestä 1 erittely siitä, mihin tietojen keräämisemme perustuu.

3. Kuinka saatte suostumukseni? Tilauksen tehdessäsi tiedot tallennetaan sopimusperusteiden nojalla ostosopimuksen tekemiseksi. Antaessasi henkilötietosi osallistumalla kanta-asiakasohjelmaamme tai ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme, oletamme saavamme suostumuksesi tietojen tallentamiseen tämän kirjoituksen ehtojen mukaisesti. Tallennamme tiedot ainoastaan tätä tiettyä tapahtumaa varten.

4. Kuinka peruutan suostumukseni? Osallistuttuasi kanta-asiakasohjelmaamme tai sen jälkeen kun sinulla on ollut asiakasyhteys meihin, mikäli muutat mielesi, voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin joko sähköpostitse osoitteeseen: info@lsbolagen.se tai kirjeitse osoitteeseen LSbolagen, Havsbadsvägen 1, Ängelholm, 262 63 SWEDEN.
Tämä koskee myös pyyntöjä tietojen siirtämiseksi toiseen yritykseen. 5. Turvallisuus Noudatamme markkinoiden parasta käytäntöä (best-practice), varmistaaksemme suojaavamme henkilökohtaiset tietosi parhaalla mahdollisella tavalla. Päätavoitteenamme on estää tietojen menettäminen, väärinkäyttö, muuttaminen ja tuhoaminen.

Henkilötietoja ei jaeta kolmannelle osapuolelle, lukuun ottamatta
• Viranomaisille rikoksen epäilyn yhteydessä. Mikäli on olemassa epäilys rikoksesta, meidän on toimitettava tietoja.
• Hyväksytyille kumppaneille, jotka tarvitsevat tiettyjä tietoja ostoksen suorittamiseksi. Tämä sisältää:
o Logistiikkakumppanit tilauksesi toimittamiseksi
o Maksukumppanit tilauksesi maksun vastaanottamiseksi
o IT-kumppanit, joita tarvitsemme liiketoimintamme hoitamiseen, kuten esimerkiksi hosting-kumppanit ja asiakaspalveluohjelmistot

6. Muutokset tietosuojakäytännössämme
Kaikki muutokset tietosuojakäytännössämme julkaistaan sivustollamme. Mikäli kyseessä on kiireelliset ja kriittiset muutokset, ne voidaan lähettää myös sähköpostitse.
ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

OSTO-OPAS