Viinikaappikauppa.fi - Ostotiedot

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Viinikaappikauppa.fi - Ostotiedot

OstotiedotViinikaappiemme ostotiedot

Tältä sivulta löydät tietoa myynti- ja toimitusehtoistamme sekä palautuksesta, takuusta ja tietosuojastamme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme. Myymme verkkokaupassamme viinikaappikauppa.fi viinikaappeja merkeiltä mQuvée, Climadiff, Avintage, Artevino ja Severin. Meillä on kattava palveluverkosto ja laaja asiantuntemus viinikaapeista. Jos haet tuotetta, jota ei löydy valikoimastamme, voit ottaa meihin yhteyttä, niin etsimme ratkaisun ongelmaasi.
betalningsalternativMaksaminen

Maksu suoritetaan laskulla pankkitilillemme tai luottokortilla suoraan verkkosivuilla. Jos maksat pankkisiirrolla, viinikaappi lähetetään heti, kun maksu on rekisteröity. Luottokortilla maksettaessa viinikaappi lähetetään heti.


Maksuvastuu

”Lähetä tilaus”-painikkeen painaminen kassalla merkitsee sitä, että osto on suoritettu ja että tilaajalla on näin ollen maksuvelvollisuus. Verkkotilauksissa lähetetään sähköpostitse automaattinen tilausvahvistus, jossa on tiedot tilauksesta. Pidätämme oikeuden tuotteen mahdolliseen loppuunmyyntiin ja otamme siinä tapauksessa asiakkaaseen yhteyttä sähköpostitse.


Korttimaksu

Kortilla maksettaessa koko tilaussumma varataan suoraan kortilta tilauksen yhteydessä. Summa veloitetaan kortilta 30 päivän kuluessa tilauksesta. Mikäli et asiakkaana pysty tai halua vastaanottaa tilausta 30 päivän kuluessa etkä halua maksusuorituksen tapahtuvan ennen toimitusta, pyydämme sinua valitsemaan toisen maksutavan.


Collector-lasku

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi), miten allekirjoitus tehdään. Lasku erääntyy 30 päivän kuluttua. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 4 euroa. Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tehdäksesi tilauksen. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 19,9 % vuodessa. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot Collector Laskusta/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset Ehdot koskien Laskua ja Tililuottoa
Kulutusluottojen Eurooppalaiset Vakiotiedot
leveransinformationToimitus ja rahti

Kaikki viinikaappimme toimitetaan ilman toimituskuluja. Kun ostat viinikaapin meiltä, se toimitetaan kotiosoitteeseesi Suomessa tai noutopisteeseen. Huomaa: Vain pienehköt mallit toimitetaan DHL-kuljetuksena noutopisteeseen (enintään 31,5 kg). Muut mallit toimitetaan kotiin. Toimituksista vastaa DHL. Tietoa eri mallien toimitustavoista saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomaa, että DHL ei kanna viinikaappia sijoituspaikkaan asti. Sitä siis ei tuoda esimerkiksi kellariin tai kerrostalon ylimpään kerrokseen. DHL jättää toimituksen ulko-ovelle tai alimpaan kerrokseen. Viinikaappi toimitetaan puolilavalla valmiiksi koottuna*. Toimitus voidaan tehdä kahdella tavalla. Yritysosoitteeseen tuotteet toimitetaan aina lähetystä seuraavana päivänä kello 8.00–21.00 välisenä aikana. Yksityishenkilöille DHL ilmoittaa toimituksesta muutamaa päivää aikaisemmin ja sopii toimituspäivän asiakkaan kanssa. Toimitusaika on tavallisesti 3 tunnin aikaväli, esimerkiksi kello 8.00–11.00. DHL:llä on omat paikalliset määräyksensä, joiden vuoksi toimituksia saatetaan tehdä vain tiettyinä päivinä ja tiettyyn kellonaikaan. Yritysasiakkaille voidaan myös ilmoittaa toimitusajankohdasta, joten ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen toimitusta.

*Alle 50 euron tilauksista veloitetaan 5 euroa toimituskuluja.

Toimitusaika on 2–5 päivää tilauksen vastaanotosta ja hyväksytystä maksusta. Syrjäisille paikkakunnille toimitus saattaa kestää kauemmin.

HUOM! Muista tarkastaa tuotteet, kun ne saapuvat. Näkyvistä vioista on ilmoitettava suoraan kuljettajalle, ja piilevistä vioista on ilmoitettava 7 päivän kuluessa siitä, kun tuotteet on vastaanotettu. Ota tämän vuoksi aina tuotteet vastaan itse, jotta niiden ei tarvitse odottaa tarkastusta liian pitkään. Kuljetusvahingoille, jotka ilmoitetaan myöhemmin kuin 7 päivän sisällä, emme valitettavasti voi tehdä mitään.

**Jos et ota vastaan tai lunasta tuotettasi 14 päivän sisällä, veloitamme maksun noutamattomasta paketista. Maksut ovat seuraavat:

Viinikaapit & viinien varastointikaapit – 90 euroa
Muut tuotteet – 20 euroa
Ångra köpPalautusoikeus

Kun ostat meiltä tuotteita, sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että sinulla on mahdollisuus muuttaa mieltäsi 14 päivän ajan – siitä päivästä lähtien, kun vastaanotat tuotteen. Tuotteen ei tarvitse olla palautettuna meille 14 päivän sisällä, mutta sinun täytyy ilmoittaa palautuksesta meille 14 päivän sisällä. Sen teet helpoiten sähköpostitse. Hyvitämme maksamasi summan niin pian kuin mahdollista. Lain mukaan se tulee tapahtua 30 päivän sisällä siitä, kun olemme ottaneet tuotteen vastaan, mutta standardimme mukaan se tapahtuu luonnollisesti nopeammin.

TTilauksen täysi arvo hyvitetään ainoastaan silloin, kun tuote on niin sanotusti olennaisesti alkuperäisessä kunnossa. Jos tuotetta on käytetty, hyvitettävästä summasta vähennetään arvonalennus, jonka voidaan laskea tapahtuneen tuotteelle käytön aikana. Tämä arvonalennus perustuu pääasiassa siihen, millä hinnalla tuote voidaan myydä käytettynä.

Jos käytät palautusoikeuden, vastaat itse palautuskuluista. Ota yhteyttä meihin, jos haluat tietää etukäteen, kuinka suuret juuri sinun tuotteesi palautuskulut ovat.
Garanti och reklamationTakuu ja reklamaatio

Kaikissa viinikaapeissamme on 1 vuoden takuu, johon sisältyy suurempien yksiköiden huolto paikan päällä.

Verkkokaupassa viinikaappikauppa.fi sinulla on 3 vuoden reklamaatio-oikeus ostopäivästä lähtien. Kun olemme saaneet reklamaatiosi, sinulle nimetään käsittelijä 48 tunnin sisällä. Reklamaatioiden käsittelyaika on yleensä 1–3 viikkoa. Onko sinulla kysyttävää koskien reklamaatiotasi? Soita reklamaatio-osastollemme numeroon 0931 546 230.
Huomaa, että meidän on saatava reklamaation yhteydessä tuote takaisin omassa pakkauksessaan. Jos kyseessä on kuljetuksen aikana vahingoittunut tai virheellinen tuote, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@viinikaappikauppa.fi tai soita numeroon 0931 546 230.

Mahdollisessa riitatilanteessa noudatamme Kuluttajavalituslautakunnan suosituksia. Viittaamme myös EU:n online-alustalle joka antaa kaikille kuluttajille pääsyn tutkintaan tuomioistuimen ulkopuolella riidoissa, jotka ovat syntyneet rajoja ylittävässä sähköisessä kaupankäynnissä.
integritetspolicyTietosuojakäytäntömme

Tietosuojakäytäntömme perustuu EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (GDPR). Koko julkaisu ja lisätietoja löytyy Euroopan komission verkkosivuilta: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_en.

Lindström & Sondén AB, 556762-7392, Havsbadsvägen 1, 262 63 Ängelholm, omistaa tältä sivustolta kerätyt tiedot. Tämä tietosuojakäytäntö sääntelee sitä, kuinka käsittelemme kerättyjä tietoja.

1. Miksi tallennamme tietoja ja kuinka käytämme niitä?
Lindström & Sondén AB kerää käyttäjätietoja voidakseen tarjota hyvän ostokokemuksen. Keräämme tietoja kolmeen tarkoitukseen:

A. Ostojen suorittamiseen
B. Asiakaskontaktia varten, joka syntyy asiakkaan ottaessa meihin yhteyttä
C. Kanta-asiakasohjelmaamme

Tiedot voivat sisältää nimesi, toimitus- ja laskutusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä erityisiä yksityiskohtia, jotka koskevat ostoasi tai asiaasi. Katso liitteestä 1 lisätietoja tallentamistamme tiedoista. Tietojen tallentamisen lisäksi vastaanotamme automaattisesti IP-osoitteesi vieraillessasi sivustollamme, jotta saisimme lisätietoja teknisistä osa-alueista, kuten selaimista ja käyttöjärjestelmistä. Tähän ei liity mitään henkilökohtaisia tietoja.

Sivustomme käyttää evästeitä, jotta se toimisi mahdollisimman hyvin.

2. Millä perusteella tallennatte tietoja? EU on asettanut useita perusteita, joita pidetään laillisina tietojen tallentamiseen, kuten tiedot joita tarvitaan sopimuksen tai suostumuksen täyttämiseksi. Katso liitteestä 1 erittely siitä, mihin tietojen keräämisemme perustuu.

3. Kuinka saatte suostumukseni? Tilauksen tehdessäsi tiedot tallennetaan sopimusperusteiden nojalla ostosopimuksen tekemistä varten. Kun annat henkilötietosi osallistumalla kanta-asiakasohjelmaamme tai ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme, oletamme saavamme suostumuksesi tietojen tallentamiseen tämän kirjoituksen ehtojen mukaisesti. Tallennamme tiedot ainoastaan tätä tiettyä tapahtumaa varten.

4. Kuinka peruutan suostumukseni? Mikäli muutat mielesi osallistuttuasi kanta-asiakasohjelmaamme tai otettuasi yhteyttä meihin, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojen tallentamiseen ottamalla yhteyttä meihin joko sähköpostitse osoitteessa: info@lsbolagen.se tai kirjeitse osoitteessa LSbolagen, Havsbadsvägen 1, Ängelholm, 262 63 SWEDEN.
Sama koskee myös pyyntöjä tietojen siirtämiseksi toiseen yritykseen.

5. Turvallisuus Noudatamme markkinoiden parasta käytäntöä (best-practice), jotta voimme suojata henkilökohtaiset tietosi parhaalla mahdollisella tavalla. Päätavoitteenamme on estää tietojen menettäminen, väärinkäyttö, muuttaminen ja tuhoaminen.

Henkilötietoja ei jaeta kolmannelle osapuolelle, lukuun ottamatta
• Viranomaisille rikosepäilyn yhteydessä. Mikäli rikosta epäillään, meidän on toimitettava tietoja.
• Hyväksytyille kumppaneille, jotka tarvitsevat tiettyjä tietoja ostoksen suorittamiseksi. Näitä kumppaneita ovat:
o Logistiikkakumppanit tilauksesi toimittamiseksi
o Maksukumppanit tilauksesi maksun vastaanottamiseksi
o IT-kumppanit, joita tarvitsemme liiketoimintamme hoitamiseen, kuten esimerkiksi hosting-kumppanit ja asiakaspalveluohjelmistot

6. Muutokset tietosuojakäytännössämme
Kaikki muutokset tietosuojakäytännössämme julkaistaan sivustollamme. Mikäli kyseessä ovat kiireelliset ja kriittiset muutokset, ne voidaan lähettää myös sähköpostitse.
ASIAKASPALVELU

Ma - Pe 10.00 - 18.00

OSTO-OPAS