Viinikaapit ja viinien varastointikaapit verkkokaupasta Viinikappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Outlet viinikaapit


Täällä teette upeita viinikaappilöytöjä laajasta valikoimastamme huippuedulliseen hintaan. Myymme täällä loput sekä tämän että aiempien vuosien mallistojen viinikaapit. Nyt tekemään löytöjä - nopeimmat vievät parhaat! Ottakaa yhteyttä, jos teillä on kysyttävää!


 

mQuvée Integroitava viinikaappi – WineMaster Exclusive 97T Fullglass Black (L: 59,2 x K: 178,4 x S: 55,9 cm)

Ylellinen uutuus! Innovatiivinen integroitava viinikaappi sinulle, joka haluat kokeilla eri viinejä! Viinikaapin kolmen säädettävän lämpötila-alueen ansiosta voit jäähdyttää samaan aikaan useita viinejä, joilla on eri tarjoilulämpötila. Tyylikkäässä viinikaapissa on valkoinen valaistus ja 14 puuhyllyä, joissa on teräksinen etureuna. Siinä on myös fiksut yksityiskohdat, kuten esittelyhylly, jolla voit esitellä arvokkaita viinejäsi.

Symbolien: Multi Temp Symbolien: Integrated unit

Lue lisää
 


mQuvée Sisäänrakennettava viinikaappi – WineCave 60DD Fullglass Black (L: 59,5 x K: 82/89 x S: 53 cm)

Ainutlaatuinen ja upea merkin mQuvée viinikaappi, joka aukeaa kahvasta vetämällä (laatikoiden tapaan). Kokonaan musta malli, jossa on viisi ulosvedettävää hyllyä, kaksi säädettävää lämpötila-aluetta ja näyttö sisäpuolella. Tilaa 45 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


Avintage Sisäänrakennettava viinikaappi – AVU54SXDZA (L: 59,5 x K: 82/88,5 x S: 57,1 cm)

Tyylipuhdas, sisäänrakennettava viinikaappi, jonka kehys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ranskalaisen Climadiffin premium-tuotemerkiltä Avintage. Kaksi lämpötila-aluetta sisältävän kaapin puuhyllyt antava sille tyylikkään ilmeen. Tässä viinikaapissa on tilaa 50 pullolle.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


mQuvée viinien varastointikaappi – American Oak 392 Brown (L: 192 x K: 188 x S: 68 cm)

Nauti tämän massiivisen viinien varastointikaapin ulkonäöstä. Tämä kaappi paitsi luo mukavaa tunnelmaa kotiisi myös varastoi viinisi täydellisellä tavalla! Kaappi on kauttaaltaan punaruskeaa massiivipuuta (amerikkalainen tammi), ja siinä on kolme kaappia, jotka voidaan säätää kolmeen eri lämpötilaan ja kosteustasoon. Tämä puinen viinien varastointikaappi tuotemerkiltä mQuvée varmistaa, että viinisi vanhenevat laadukkaasti turvallisissa olosuhteissa!

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Avintage Premium integroitava viinikaappi - AV22XI (L: 59 x K: 45,5 x S: 54 cm)

Jos haluat tehdä keittiöstäsi todella tyylikkään, suosittelemme hankkimaan täysin integroitavan viinikaapin Climadiffin premium-mallistoon kuuluvalta eksklusiiviselta Avintage-tuotemerkiltä. Viinikaappi voidaan integroida muuhun keittiöympäristöön samalla periaatteella kuin integroitava uuni.

Symbolien: Built-in unit Symbolien: Energy class A

Lue lisää
 


Avintage Sisäänrakennettava viinikaappi - PRO161XDZ (L: 59,8 x K: 182 x S: 68 cm)

Suuri ruostumaton ja musta viinikaappi, joko vapaasti seisovana tai upotettavana! 2 lämpötilavyöhykettä, jotta voit säilyttää tarjoiluvalmiita puna- ja valkoviinejä viinikaapissa. Tässä viinikaapissa on tilaa 161 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


mQuvée Integroitava viinikaappi – WineMaster 59D Powder White (L: 59 x K: 88,5 x S: 56,3 cm)

Tyylipuhdas viinikaappi merkiltä mQuvée mattavalkoisella viimeistelyllä 57 pullolle. Kaapissa on kaksi säädettävää lämpötilavyöhykettä, joissa molemmissa on kuusi ulosvedettävää puuhyllyä, minkä ansiosta se on ihanteellinen viilentämään sekä puna- että valkoviiniä. Viinikaappi on hiljainen, sen energialuokka on A ja se on yksinkertainen asentaa keittiöösi - aivan kuten integroitava uuni.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Integrated unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

OSTO-OPAS