Viinikaapit ja viinien varastointikaapit verkkokaupasta Viinikappikauppa.fi

Osta Lahjakortti! >

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Outlet viinikaapit


Täällä teette upeita viinikaappilöytöjä laajasta valikoimastamme huippuedulliseen hintaan. Myymme täällä loput sekä tämän että aiempien vuosien mallistojen viinikaapit. Nyt tekemään löytöjä - nopeimmat vievät parhaat! Ottakaa yhteyttä, jos teillä on kysyttävää!


 

Avintage Premium integroitava viinikaappi - AV22XI (L: 59 x K: 45,5 x S: 54 cm)

Jos haluat tehdä keittiöstäsi todella tyylikkään, sinun tulee hankkia täysin integroitava viinikaappi Climadiffin Premium Collectioniin kuuluvalta eksklusiiviselta tuotemerkiltä nimeltä Avintage. Saat koko viinikaapin integroituna muuhun keittiöympäristöön samalla periaatteella kuin sisäänrakennettavan uunin kohdalla.

Symbolien: Built-in unit Symbolien: Energy class A

Lue lisää
 


Avintage Sisäänrakennettava viinikaappi - PRO161XDZ (L: 59,8 x K: 182 x S: 68 cm)

Suuri ruostumaton ja musta viinikaappi, joko vapaasti seisovana tai upotettavana! 2 lämpötilavyöhykettä, jotta voit säilyttää tarjoiluvalmiita puna- ja valkoviinejä viinikaapissa. Tässä viinikaapissa on tilaa 161 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


Avintage sisäänrakennettava viinikaappi - AVU23SX (L: 29,5 x K: 82/88,5 x S: 57,2 cm)

Myyntimenestys ranskalaiselta tuotemerkiltä Avintage - Climadiffin Premium Collectionista! Tyylipuhdas viinikaappi, jossa yksityiskohtia ruostumattomasta teräksestä, ja joka tulee olemaan todella tyylikäs sisäänrakennettuna keittiötason alle. Tässä viinikaapissa on tilaa 21 pullolle.

Symbolien: Built-in unit Symbolien: Energy class A

Lue lisää
 


Climadiff vapaastiseisova viinikaappi - CV41DZX (L: 49,3 x K: 84 x S: 58,7 cm)

Ranskan eniten myyty kaappi! Vapaastiseisova viinikaappi ranskalaiselta Climadiffilta. 2 lämpötila-alueen ansiosta voit säilyttää tarjoiluvalmiit punaviinisi kaapin alaosassa ja valkoviinit sen yläosassa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys antaa tyylipuhtaan vaikutelman! Tilaa 40 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


mQuvée sisäänrakennettava viinikaappi - WineCave 102 Stainless (L: 59,5 x K: 147,6/155,6 x S: 57 cm)

Edullinen ja tyylipuhdas viinikaappi alkaen mQuvée, jonka syvyys on 57 cm - ihanteellinen sinulle, joka haluat asentaa viinikaapin korkeaan kaappiin! Mitat, jotka sopivat Skandinavian markkinoille, ovi ilman liitoksia ja tyylipuhdas muotoilu ruostumattomasta teräksestä kohottavat keittiösi standardia ja tekevät keittiöstäsi täydellisen! Viinikaapissa on 11 ulosvedettävää puuhyllyä, kaksi lämpötila-aluetta ja tilaa 99 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisovat viinikaapit - WineServe 28 Stainless (L: 54,5 x K: 45,5 x S: 57 cm)

Tyylipuhdas, vapaasti seisova viinikaappi säädettävällä lämpötilavyöhykkeellä merkiltä mQuvée. Tämän viinikaapin viimeistely on ruostumatonta terästä ja siinä on kolme ulosvedettävää puuhyllyä, minkä ansiosta voi esitellä parhaat viinisi elegantilla tavalla. Viinikaapissa on myös tehokas aktiivihiilisuodatin, joka varmistaa, että paha haju pysyy loitolla viinipulloistasi. Tässä viinikaapissa on tilaa 28 pullolle ja sen energialuokka on A. 

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 24 Stainless (L: 39,5 x K: 88 x S: 54 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, siinä on ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 24 pulloa.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée viinien varastointikaappi - WineStore 800 (L: 60 x K: 196,1 x S: 77,6 cm)

Ylellinen mQuvée-uutuus! Euroopassa valmistettu viinien varastointikaappi, jossa on tilaa 237 pullolle. Täysin uniikki kaappi, jossa säädettävä kosteustaso, ylelliset puutasot, laatikko sekä yksityiskohtainen viinien säilytyskaavio. Varastointikaapissa on lisäksi lämpötilansäädin ja se on lukittava. Kompressori ei tuota tärinää. Tässä varastointikaapissa viinisi varastoituvat takuulla optimaalisissa olosuhteissa!

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Made in Europe Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée viinien varastointikaappi - WineStore 600 (L: 60 cm x K: 156 x S: 67 cm)

Ylellinen mQuvée-uutuus! Euroopassa valmistettu viinin varastointikaappi, jossa on tilaa 138 pullolle. Kaapissa on säädettävä kosteustaso, fiksu viinien säilytyskaavio ja ylelliset puutasot, eli kyseessä on ainutlaatuinen tuote markkinoilla. Oikea lämpötila ja kosteustasapaino tarjoavat viineillesi parhaat mahdolliset varastointiolosuhteet.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Made in Europe Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09:00-17:00

OSTO-OPAS