Viinikaapit ja viinien varastointikaapit verkkokaupasta Viinikappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Outlet viinikaapit


Täällä teette upeita viinikaappilöytöjä laajasta valikoimastamme huippuedulliseen hintaan. Myymme täällä loput sekä tämän että aiempien vuosien mallistojen viinikaapit. Nyt tekemään löytöjä - nopeimmat vievät parhaat! Ottakaa yhteyttä, jos teillä on kysyttävää!


 

mQuvée Integroitava viinikaappi – WineMaster Exclusive 97T Fullglass Black (L: 59,2 x K: 178,4 x S: 55,9 cm)

Ylellinen uutuus! Innovatiivinen integroitava viinikaappi sinulle, joka haluat kokeilla eri viinejä! Viinikaapin kolmen säädettävän lämpötila-alueen ansiosta voit jäähdyttää samaan aikaan useita viinejä, joilla on eri tarjoilulämpötila. Tyylikkäässä viinikaapissa on valkoinen valaistus ja 14 puuhyllyä, joissa on teräksinen etureuna. Siinä on myös fiksut yksityiskohdat, kuten esittelyhylly, jolla voit esitellä arvokkaita viinejäsi.

Symbolien: Multi Temp Symbolien: Integrated unit

Lue lisää
 


mQuvée Sisäänrakennettava viinikaappi – WineCave 60DD Fullglass Black (L: 59,5 x K: 82/89 x S: 53 cm)

Ainutlaatuinen ja upea merkin mQuvée viinikaappi, joka aukeaa kahvasta vetämällä (laatikoiden tapaan). Kokonaan musta malli, jossa on viisi ulosvedettävää hyllyä, kaksi säädettävää lämpötila-aluetta ja näyttö sisäpuolella. Tilaa 45 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


Climadiff viinikaappi - CVV168B (L: 62 x K: 145 x S: 71 cm)

Keskikokoinen, vapaasti seisova viinikaappi ranskalaiselta Climadiffilta, jossa on tilaa 168 pullolle. Tässä mustassa viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi ja tukevat hyllyt, jotta voit katsella viinikokoelmaasi ja säilyttää niitä turvallisesti samassa paikassa.

Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Made in Europe Symbolien: Lock

Lue lisää
 


Climadiff viinien varastointikaappi – PCLV250 (L: 59,5 x K: 188 x S: 70 cm)

Ranskalaisen Climadiffin viinien varastointikaappi ja viinikaappi monikäyttöön (säätö yhdellä painikkeella). Neljä kiinteää hyllyä sekä puolihylly, joka sopii avattujen pullojen pystysäilytykseen. Kaapissa on UV-suojattu lasiovi, tärinätön kompressori ja tilaa 248 pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Climadiff Viinien varastointikaappi – PRO125 (L: 59,5 x K: 159 x S: 70 cm)

Ranskalaisen Climadiffin viinien varastointikaappi ja viinikaappi monikäyttöön (säätö yhdellä painikkeella). Viinien varastointikaapissa on esittelymalliset hyllyt, joilla pullot ovat helposti saatavilla ja joilta etiketit näkyvät hyvin. Kaapissa on UV-suojattu lasiovi, tärinätön kompressori ja tilaa 125 pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Climadiff Viinien varastointikaappi – PRO100 (L: 59,5 x K: 129 x S: 70 cm)

Ranskalaisen Climadiffin viinien varastointikaappi ja viinikaappi monikäyttöön (säätö yhdellä painikkeella). Viinien varastointikaapissa on esittelymalliset hyllyt, joilla pullot ovat helposti saatavilla ja etiketit näkyvät hyvin. Kaapissa on UV-suojattu lasiovi, tärinätön kompressori ja tilaa 98 pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Avintage Premium integroitava viinikaappi - AV22XI (L: 59 x K: 45,5 x S: 54 cm)

Jos haluat tehdä keittiöstäsi todella tyylikkään, suosittelemme hankkimaan täysin integroitavan viinikaapin Climadiffin premium-mallistoon kuuluvalta eksklusiiviselta Avintage-tuotemerkiltä. Viinikaappi voidaan integroida muuhun keittiöympäristöön samalla periaatteella kuin integroitava uuni.

Symbolien: Built-in unit Symbolien: Energy class A

Lue lisää
 


Avintage Sisäänrakennettava viinikaappi - PRO161XDZ (L: 59,8 x K: 182 x S: 68 cm)

Suuri ruostumaton ja musta viinikaappi, joko vapaasti seisovana tai upotettavana! 2 lämpötilavyöhykettä, jotta voit säilyttää tarjoiluvalmiita puna- ja valkoviinejä viinikaapissa. Tässä viinikaapissa on tilaa 161 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


Avintage sisäänrakennettava viinikaappi - AVU53CDZA (L: 59,5 x K: 82/87 x S: 57,1 cm)

Sisäänrakennettava kaappi klassista mustaa viimeistelyä kahdella lämpötila-alueella, laatumerkiltä Avintage, Climadiffin Premium Collectionista. Tämä viinikaappi on ihanteellinen sinulle, joka haluat sijoittaa kaapin kokonaan keittiötason alle. Ovi on UV-suojattu ja kaapissa on tilaa 50 pullolle.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


mQuvée viinien varastointikaappi – Prestige Range 46 Black (L: 70 x K: 103 x S: 65 cm)

Ainutlaatuinen viinien varastointikaappi mustalla puupinnalla, joka antaa elävää tunnelmaa kotiisi. Viinien varastointikaapissa on eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten säädettävä lämpötila ja kosteus, UV-suojattu lasiovi sekä tärinätön kompressori. Aistikas sisustusyksityiskohta, joka varastoi samalla 46 viinipulloa yhdessä ja samassa lämpötilassa!

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – Prestige Range 66 White (L: 64 x K: 131 x S: 61 cm)

Satsaa viinien varastointikaappiin valkoisella puupinnalla – uniikki, hyvännäköinen ja juuri sinun kotiisi sopiva. Viinien varastointikaappi pitää viineistäsi hyvää huolta ja tarjoaa erinomaiset varastointiominaisuudet, kuten säädettävän lämmön ja kosteuden, UV-suojatun lasioven sekä tärinättömän kompressorin. Varmista viiniesi paras mahdollinen varastointi säilyttämällä ne merkin mQuvée viinien varastointikaapissa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Avintage Viinien varastointikaappi – AVV168B (L: 62 x K: 145 x S: 71 cm)

Ranskalaisen Avintagen keskikokoinen, vapaasti seisova 168 pullon viinikaappi. Tässä mustassa viinien varastointikaapissa on UV-suojattu lasiovi ja tukevat hyllyt, jotta voit katsella viinikokoelmaasi ja säilyttää niitä samalla turvallisesti.

Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Made in Europe Symbolien: Lock

Lue lisää
 


Avintage Integroitava viinikaappi – AVI63CSZA (L: 59 x K: 59,5 x S: 56 cm)

Innovatiivinen, integroitava viinikaappi ranskalaisen Climadiffin premium-tuotemerkiltä Avintage. Viinikaapissa on tyhjiöpumppu, joka pidentää jopa neljän avatun pullon säilyvyyttä, kun niitä säilytetään pystyasennossa. Viinikaapin energialuokka on A, ja kaappiin mahtuu jopa 33 pulloa.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones

Lue lisää
 


Avintage Premium integroitava viinikaappi - AVI47XDZ (L: 59 x K: 88,5 x S: 56,4 cm)

Jos haluat tehdä keittiöstäsi todella tyylikkään, sinun tulee hankkia integroitava viinikaappi Climadiffin premium-tuotemerkiltä nimeltä Avintage. Sopii ennen kaikkea sinulle, joka rakennat uutta, sillä saat koko viinikaapin integroituna muuhun keittiöympäristöön samalla periaatteella kuin sisäänrakennettavan uunin kohdalla. Tässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa viinikaapissa on 2 lämpötila-aluetta ja 4 ulosvedettävää puuhyllyä sekä 1 esittelyhylly. Tilaa 52 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Integrated unit

Lue lisää
 


mQuvée viinien varastointikaappi – American Oak 392 Brown (L: 192 x K: 188 x S: 68 cm)

Nauti tämän massiivisen viinien varastointikaapin ulkonäöstä. Tämä kaappi paitsi luo mukavaa tunnelmaa kotiisi myös varastoi viinisi täydellisellä tavalla! Kaappi on kauttaaltaan punaruskeaa massiivipuuta (amerikkalainen tammi), ja siinä on kolme kaappia, jotka voidaan säätää kolmeen eri lämpötilaan ja kosteustasoon. Tämä puinen viinien varastointikaappi tuotemerkiltä mQuvée varmistaa, että viinisi vanhenevat laadukkaasti turvallisissa olosuhteissa!

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – American Oak 72 Brown (L: 70 x K: 103 x S: 65 cm)

Ensiluokkainen viinien varastointikaappi punaruskeaa massiivipuuta (amerikkalainen tammi) tuotemerkiltä mQuvée. Kaapin neljälle aidolle puuhyllylle mahtuu 66 viinipulloa. Tässä viinien varastointikaapissa on säädettävä lämpötila ja kosteus sekä tärinätön kompressori, mikä varmistaa viineillesi rauhallisen ja turvallisen säilytysympäristön!

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – Prestige Range 46 White (L: 70 x K: 103 x S: 65 cm)

Ainutlaatuinen viinien varastointikaappi valkoisella puupinnalla, joka antaa elävää tunnelmaa kotiisi. Viinien varastointikaapissa on eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten säädettävä lämpötila ja kosteus, UV-suojattu lasiovi sekä tärinätön kompressori. Aistikas sisustusyksityiskohta, joka varastoi samalla 46 viinipulloa yhdessä ja samassa lämpötilassa!

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

OSTO-OPAS