Viinikaapit ja viinien varastointikaapit verkkokaupasta Viinikappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Outlet viinikaapit


Täällä teette upeita viinikaappilöytöjä laajasta valikoimastamme huippuedulliseen hintaan. Myymme täällä loput sekä tämän että aiempien vuosien mallistojen viinikaapit. Nyt tekemään löytöjä - nopeimmat vievät parhaat! Ottakaa yhteyttä, jos teillä on kysyttävää!


 

Climadiff Vapaastiseisova viinikaappi - CV41DZX (L: 49,3 x K: 84 x S: 58,7 cm)

Ranskan eniten myyty kaappi! Vapaastiseisova viinikaappi ranskalaiselta Climadiffilta. 2 lämpötila-alueen ansiosta voit säilyttää tarjoiluvalmiit punaviinisi kaapin alaosassa ja valkoviinit sen yläosassa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys antaa tyylipuhtaan vaikutelman! Tilaa 40 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


mQuvée Integroitava viinikaappi - WineMaster 59D Powder White (L: 59 x K: 88,5 x S: 56,3 cm)

Tyylipuhdas viinikaappi merkiltä mQuvée mattavalkoisella viimeistelyllä 57 pullolle. Kaapissa on kaksi säädettävää lämpötilavyöhykettä, joissa molemmissa on kuusi ulosvedettävää puuhyllyä, minkä ansiosta se on ihanteellinen viilentämään sekä puna- että valkoviiniä. Viinikaappi on hiljainen, sen energialuokka on A ja se on yksinkertainen asentaa keittiöösi - aivan kuten sisäänrakennettava uuni.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Integrated unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Avintage Sisäänrakennettava viinikaappi - AVU54SXDZA (L: 59,5 x K: 82/88,5 x S: 57,1 cm)

Tyylipuhdas, sisäänrakennettava viinikaappi, jonka kehys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ranskalaiselta merkiltä Avintage - Climadiffin Premium Collectionista. Kaksi lämpötila-aluetta ja puuhyllyt lisäävät sen hienoutta! Tässä viinikaapissa sinulla on tilaa 50 pullolle.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


Avintage Premium integroitava viinikaappi - AV22XI (L: 59 x K: 45,5 x S: 54 cm)

Jos haluat tehdä keittiöstäsi todella tyylikkään, sinun tulee hankkia täysin integroitava viinikaappi Climadiffin Premium Collectioniin kuuluvalta eksklusiiviselta tuotemerkiltä nimeltä Avintage. Saat koko viinikaapin integroituna muuhun keittiöympäristöön samalla periaatteella kuin sisäänrakennettavan uunin kohdalla.

Symbolien: Built-in unit Symbolien: Energy class A

Lue lisää
 


Avintage Sisäänrakennettava viinikaappi - PRO161XDZ (L: 59,8 x K: 182 x S: 68 cm)

Suuri ruostumaton ja musta viinikaappi, joko vapaasti seisovana tai upotettavana! 2 lämpötilavyöhykettä, jotta voit säilyttää tarjoiluvalmiita puna- ja valkoviinejä viinikaapissa. Tässä viinikaapissa on tilaa 161 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


LaSommeliere Multifunktionslagringsskåp - VIP315V (B: 70 x H: 193 x D: 71,5 cm)

Ett rymligt multifunktionsskåp där du både kan lagra och förvara dina bästa viner i rätt temperatur. Med hjälp av tre zoner där du kan ställa in olika temperaturer kan du dela upp dina viner för bäst förvaring. Med den vibrationsfria kompressorn får skåpet en låg ljudnivå och har dessutom UV-skyddat glas i dörren.

Läs mer
 


mQuvée Sisäänrakennettava viinikaappi Esityksen hylly - WineCave 60D2 Powder White (B: 59,5 x H: 82/89 x T: 57 cm)

Tyylipuhdas viinikaappi mattavalkoista muotoilua merkiltä mQuvée. Pariovilla ja mitoilla, jotka on mukautettu Skandinavian markkinoille. Viinikaapissa on esityksen hylly, kaksi säädettävää lämpötilavyöhykettä, minkä ansiosta tarjoiluvalmiita puna- ja valkoviinejä on ihanteellista säilyttää samassa viinikaapissa. Sopii sekä vapaasti seisovaksi että keittiötason alle asennettavaksi. Kapasiteetti yhteensä 31 pulloa.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


Cavin Sisäänrakennettava viinikaappi - Scandinavian Collection 800 Stainless (L: 37,8 x K: 86,5/92,5 x S: 60 cm)

Paljon vastinetta rahalle! Sisäänrakennettava viinikaappi, jossa on tilaa 29 pullolle. Kompressiojäähdytys ja tärinänvaimennusjärjestelmä. Viinikaapissa on tyylikäs muotoilu, viisi ulosvedettävää puuhyllyä ja kaksi säädettävää lämpötila-aluetta. Viinikaapissa on lisäksi 800 mm korkea ovi, jonka ansiosta se sopii täydellisesti esimerkiksi IKEA-keittiöön.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Tuuletusritilä - muovi (57 x 57 mm)

Neliskulmainen tuuletusritilä muovista sisäänrakennettaville viinikaapeille. Monet ovat kyselleet tuuletusritilää, joka laitetaan viinikaapin sokkelin eteen keittiön työtason alle asennettaessa. Nyt voimme tarjota erilaisia designratkaisuja eri tarpeisiin..

Lue lisää

 


Vapaastiseisova olutkaappi 115 L valkoinen (L: 54 x K: 84,5 x S: 54,8 cm)

Moderni, valkoinen olutkaappi 115 litran kapasiteetilla. Kaapissa on neljä hyllyä, LED-valo ja lukko. Vapaastiseisovassa olutkaapissa olut on aina helposti saatavilla, sinun tarvitsee vain säätää lämpötila 0 ja 10 asteen välille ja olut on tarjoiluvalmis!

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

OSTO-OPAS