Viinikaapit ja viinien varastointikaapit verkkokaupasta Viinikappikauppa.fi

BLACK WEEK | Jopa 50% alennusta valikoiduista suosikeista! >

Outlet viinikaapit


Täällä teette upeita viinikaappilöytöjä laajasta valikoimastamme huippuedulliseen hintaan. Myymme täällä loput sekä tämän että aiempien vuosien mallistojen viinikaapit. Nyt tekemään löytöjä - nopeimmat vievät parhaat! Ottakaa yhteyttä, jos teillä on kysyttävää!


 

mQuvée Sisäänrakennettava viinikaappi - WineCave Exclusive 187 Stainless (L: 59,5 x K: 183/191 x S: 57 cm)

Erittäin monipuolinen, korkea mQuvée-kaappi sinulle, joka haluat suurehkon ja juuri sinun keittiöösi räätälöidyn viinikaapin. Voit asentaa viinikaappiin oman sokkelisi ja kaapin käytännöllinen sarana minimoi oven kääntösäteen muihin malleihin verrattuna. 123 pullopaikkoineen ja 14 ulosvedettävine hyllyineen tämä rosteriviinikaappi on tyylikäs lisä keittiösi varustukseen!

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Integroitava viinikaappi – WineMaster Exclusive 97T Fullglass Black (L: 59,2 x K: 178,4 x S: 55,9 cm)

Ylellinen uutuus! Innovatiivinen integroitava viinikaappi sinulle, joka haluat kokeilla eri viinejä! Viinikaapin kolmen säädettävän lämpötila-alueen ansiosta voit jäähdyttää samaan aikaan useita viinejä, joilla on eri tarjoilulämpötila. Tyylikkäässä viinikaapissa on valkoinen valaistus ja 14 puuhyllyä, joissa on teräksinen etureuna. Siinä on myös fiksut yksityiskohdat, kuten esittelyhylly, jolla voit esitellä arvokkaita viinejäsi.

Symbolien: Multi Temp Symbolien: Integrated unit

Lue lisää
 


mQuvée Integroitava viinikaappi – WineMaster 36D Modern (L: 59 x K: 59,5 x S: 56,3 cm)

Integroitava viinikaappi, jonka viimeistely on sekä mustaa että ruostumatonta terästä – ihanteellinen nykyaikaiseen kotiin! Tässä merkin mQuvée viinikaapissa on tilaa 34 pullolle, ja tila jakautuu tyylikkäästi kaapin kolmelle ulosvedettävälle puuhyllylle. Viinikaappi on helppo asentaa muuhun keittiöympäristöön integroitavan uunin tapaan. Tämä viinikaappi on lisäksi hiljainen, ja sen energialuokka on A.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Integrated unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Climadiff viinikaappi - CVV168B (L: 62 x K: 145 x S: 71 cm)

Keskikokoinen, vapaasti seisova viinikaappi ranskalaiselta Climadiffilta, jossa on tilaa 168 pullolle. Tässä mustassa viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi ja tukevat hyllyt, jotta voit katsella viinikokoelmaasi ja säilyttää niitä turvallisesti samassa paikassa.

Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Made in Europe Symbolien: Lock

Lue lisää
 


mQuvée Sisäänrakennettava viinikaappi – WineCave 187 Anthracite Black Label-view (L: 59,5 x K: 183/191 x S: 57 cm)

WineCave 187 vihdoin ”label-view”-mallisena! Tässä mallissa pullojen etiketit ovat näkyvissä, joten voit esitellä viinejäsi, vaikka pullot säilytetäänkin vaaka-asennossa. Kaappi on suunniteltu Pohjoismaiden markkinoille, ja siinä on kätevä sarana, joka minimoi oven kääntösäteen. Kaappiin mahtuu 118 pulloa. Lisäksi siinä on 14 tyylikästä hyllyä, jotka on valmistettu mustasta ruostumattomasta teräksestä. Tämä viinikaappi viimeistelee keittiösi sisustuksen.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 180 Stainless (L: 59,5 x K: 187 x : 69,5 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on ruostumatonta terästä, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, ja siihen mahtuu 180 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones

Lue lisää
 


mQuvée Integroitava viinikaappi - WineMaster 36D Stainless (L: 59 x K: 59,5 x S: 56,3 cm)

Integroitava viinikaappi ruostumatonta terästä merkiltä mQuvée – ihanteellinen nykyaikaiseen kotiin! Tässä viinikaapissa on tilaa 34 pullolle, jotka sijoitetaan tyylikkäästi kaapin kolmelle ulosvedettävälle puuhyllylle. Viinikaappi on helppo asentaa keittiöön integroitavan uunin tapaan. Tämä viinikaappi on lisäksi hiljainen, ja sen energialuokka on A.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Integrated unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Climadiff viinien varastointikaappi – PCLV250 (L: 59,5 x K: 188 x S: 70 cm)

Ranskalaisen Climadiffin viinien varastointikaappi ja viinikaappi monikäyttöön (säätö yhdellä painikkeella). Neljä kiinteää hyllyä sekä puolihylly, joka sopii avattujen pullojen pystysäilytykseen. Kaapissa on UV-suojattu lasiovi, tärinätön kompressori ja tilaa 248 pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Sisäänrakennettava olutkaappi – BeerServer 30 cm (L: 29,5 x K: 82/89 x S: 57 cm)

Hemmottele itseäsi täydellisesti jäähdytetyllä oluella kerta toisensa jälkeen investoimalla kunnon olutkaappiin. BeerServer 30 cm on sisäänrakennettava olutkaappi, joka on helppo ja kätevä asentaa keittiön työtason alle. Ruostumaton teräspinta, reilut teräshyllyt ja UV-suojattu lasiovi tekevät tästä olutkaapista tyylikkään lisän kotiisi! Olutkaapissa on lisäksi alhainen äänitaso ja energialuokka A+.

Lue lisää

 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 192 Stainless (L: 59,5 x K: 187 x S: 69,5 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaappiin mahtuu 192 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


Climadiff Viinien varastointikaappi – PRO100 (L: 59,5 x K: 129 x S: 70 cm)

Ranskalaisen Climadiffin viinien varastointikaappi ja viinikaappi monikäyttöön (säätö yhdellä painikkeella). Viinien varastointikaapissa on esittelymalliset hyllyt, joilla pullot ovat helposti saatavilla ja etiketit näkyvät hyvin. Kaapissa on UV-suojattu lasiovi, tärinätön kompressori ja tilaa 98 pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Avintage Sisäänrakennettava viinikaappi – AVU54SXDZA (L: 59,5 x K: 82/88,5 x S: 57,1 cm)

Tyylipuhdas, sisäänrakennettava viinikaappi, jonka kehys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ranskalaisen Climadiffin premium-tuotemerkiltä Avintage. Kaksi lämpötila-aluetta sisältävän kaapin puuhyllyt antava sille tyylikkään ilmeen. Tässä viinikaapissa on tilaa 50 pullolle.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


Climadiff Viinien varastointikaappi – PRO125 (L: 59,5 x K: 159 x S: 70 cm)

Ranskalaisen Climadiffin viinien varastointikaappi ja viinikaappi monikäyttöön (säätö yhdellä painikkeella). Viinien varastointikaapissa on esittelymalliset hyllyt, joilla pullot ovat helposti saatavilla ja joilta etiketit näkyvät hyvin. Kaapissa on UV-suojattu lasiovi, tärinätön kompressori ja tilaa 125 pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Avintage Premium integroitava viinikaappi - AV22XI (L: 59 x K: 45,5 x S: 54 cm)

Jos haluat tehdä keittiöstäsi todella tyylikkään, suosittelemme hankkimaan täysin integroitavan viinikaapin Climadiffin premium-mallistoon kuuluvalta eksklusiiviselta Avintage-tuotemerkiltä. Viinikaappi voidaan integroida muuhun keittiöympäristöön samalla periaatteella kuin integroitava uuni.

Symbolien: Built-in unit Symbolien: Energy class A

Lue lisää
 


mQuvée Sisäänrakennettava viinikaappi esittelyhyllyllä – WineCave 700 60S Stainless (L: 59,5 x K: 80/89 x S: 57 cm)

Tyylipuhdas viinikaappi eksklusiivisella viimeistelyllä sinulle, joka haluat jäähdyttää kaikki viinisi yhdessä ja samassa lämpötilassa! Viinikaapissa on ainutlaatuinen 700 millimetrin ovikorkeus, joka sopii eurooppalaisiin koteihin. Kaapissa on puinen näyttöhylly ja esittelyhylly, joiden avulla voit esitellä viinisi tyylikkäällä tavalla. Viinikaappi on helppo asentaa alle, mutta sitä voidaan käyttää myös vapaasti seisovana. Viinikaappi, jossa on yksi lämpötila-alue ja ovi ilman liitoksia, antaa keittiöllesi yhtenäisen vaikutelman.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Winestorage technology Symbolien: Built-in unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Avintage sisäänrakennettava viinikaappi - AVU53CDZA (L: 59,5 x K: 82/87 x S: 57,1 cm)

Sisäänrakennettava kaappi klassista mustaa viimeistelyä kahdella lämpötila-alueella, laatumerkiltä Avintage, Climadiffin Premium Collectionista. Tämä viinikaappi on ihanteellinen sinulle, joka haluat sijoittaa kaapin kokonaan keittiötason alle. Ovi on UV-suojattu ja kaapissa on tilaa 50 pullolle.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi – Northern Collection 28 (L: 46 x K: 74 x S: 52 cm)

Edullinen viinikaappi moderniin kotiin! Ruostumaton teräs, puuhyllyt ja LED-valo antavat viinikaapille tyylikkään ilmeen. Viinikaapissa on tilaa 28 pullolle, säädettävä lämpötila-alue ja alhainen värinätaso Peltier-teknologian ansiosta.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


LaSommeliere Multifunktionslagringsskåp - VIP315V (B: 70 x H: 193 x D: 71,5 cm)

Ett rymligt multifunktionsskåp där du både kan lagra och förvara dina bästa viner i rätt temperatur. Med hjälp av tre zoner där du kan ställa in olika temperaturer kan du dela upp dina viner för bäst förvaring. Med den vibrationsfria kompressorn får skåpet en låg ljudnivå och har dessutom UV-skyddat glas i dörren.

Läs mer
 


mQuvée Integroitava viinikaappi – WineMaster 59D Powder White (L: 59 x K: 88,5 x S: 56,3 cm)

Tyylipuhdas viinikaappi merkiltä mQuvée mattavalkoisella viimeistelyllä 57 pullolle. Kaapissa on kaksi säädettävää lämpötilavyöhykettä, joissa molemmissa on kuusi ulosvedettävää puuhyllyä, minkä ansiosta se on ihanteellinen viilentämään sekä puna- että valkoviiniä. Viinikaappi on hiljainen, sen energialuokka on A ja se on yksinkertainen asentaa keittiöösi - aivan kuten integroitava uuni.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Integrated unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – Prestige Range 66 White (L: 64 x K: 131 x S: 61 cm)

Satsaa viinien varastointikaappiin valkoisella puupinnalla – uniikki, hyvännäköinen ja juuri sinun kotiisi sopiva. Viinien varastointikaappi pitää viineistäsi hyvää huolta ja tarjoaa erinomaiset varastointiominaisuudet, kuten säädettävän lämmön ja kosteuden, UV-suojatun lasioven sekä tärinättömän kompressorin. Varmista viiniesi paras mahdollinen varastointi säilyttämällä ne merkin mQuvée viinien varastointikaapissa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Avintage Integroitava viinikaappi – AVI63CSZA (L: 59 x K: 59,5 x S: 56 cm)

Innovatiivinen, integroitava viinikaappi ranskalaisen Climadiffin premium-tuotemerkiltä Avintage. Viinikaapissa on tyhjiöpumppu, joka pidentää jopa neljän avatun pullon säilyvyyttä, kun niitä säilytetään pystyasennossa. Viinikaapin energialuokka on A, ja kaappiin mahtuu jopa 33 pulloa.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones

Lue lisää
 


Avintage Premium integroitava viinikaappi - AVI47XDZ (L: 59 x K: 88,5 x S: 56,4 cm)

Jos haluat tehdä keittiöstäsi todella tyylikkään, sinun tulee hankkia integroitava viinikaappi Climadiffin premium-tuotemerkiltä nimeltä Avintage. Sopii ennen kaikkea sinulle, joka rakennat uutta, sillä saat koko viinikaapin integroituna muuhun keittiöympäristöön samalla periaatteella kuin sisäänrakennettavan uunin kohdalla. Tässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa viinikaapissa on 2 lämpötila-aluetta ja 4 ulosvedettävää puuhyllyä sekä 1 esittelyhylly. Tilaa 52 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Integrated unit

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – American Oak 72 Brown (L: 70 x K: 103 x S: 65 cm)

Ensiluokkainen viinien varastointikaappi punaruskeaa massiivipuuta (amerikkalainen tammi) tuotemerkiltä mQuvée. Kaapin neljälle aidolle puuhyllylle mahtuu 66 viinipulloa. Tässä viinien varastointikaapissa on säädettävä lämpötila ja kosteus sekä tärinätön kompressori, mikä varmistaa viineillesi rauhallisen ja turvallisen säilytysympäristön!

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – Prestige Range 46 White (L: 70 x K: 103 x S: 65 cm)

Ainutlaatuinen viinien varastointikaappi valkoisella puupinnalla, joka antaa elävää tunnelmaa kotiisi. Viinien varastointikaapissa on eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten säädettävä lämpötila ja kosteus, UV-suojattu lasiovi sekä tärinätön kompressori. Aistikas sisustusyksityiskohta, joka varastoi samalla 46 viinipulloa yhdessä ja samassa lämpötilassa!

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Maanantai - Sunnuntai

OSTO-OPAS