VALIKKO

MAKSAMINEN


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Avintage – Sisäänrakennettava viinikaappi 15-60 cm


Klassinen viinikaappi Climadiffin Premium Collectionin Avintage-sarjasta. Sopii täydellisesti asennettavaksi keittiötason alle. Valitse joko ruostumattoman teräksinen tai musta viinikaappi, joissa molemmissa on täysin sileät ja saumattomat ovet (Seamless door). Climadiff on nykyisin johtava viinikaappien ja viinien varastointikaappien toimittaja ja takaamme, että tulet olemaan todella tyytyväinen hankkiessasi kotiisi premium-viinikaapin tältä tuotemerkiltä!

 

Avintage sisäänrakennettava viinikaappi - AV7XK (L: 14,8 x K: 82/89 x S: 52,5 cm)

Uutuus ranskalaisen Climadiffin premium-tuotemerkiltä nimeltä Avintage. Pienempi sisäänrakennettava viinikaappi, jossa on tilaa 7 pullolle, ja joka sijoitetaan helposti keittiötason alle – ihanteellinen sinulle, jolla on vähemmän tilaa!

Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


Avintage sisäänrakennettava viinikaappi - AVU23SX (L: 29,5 x K: 82/87 x S: 57,2 cm)

Myyntimenestys ranskalaiselta tuotemerkiltä Avintage - Climadiffin Premium Collectionista! Tyylipuhdas viinikaappi, jossa yksityiskohtia ruostumattomasta teräksestä, ja joka tulee olemaan todella tyylikäs sisäänrakennettuna keittiötason alle. Tässä viinikaapissa on tilaa 21 pullolle.

Symbolien: Built-in unit Symbolien: Energy class A

Lue lisää
 


Avintage sisäänrakennettava viinikaappi - AVU52SX (L: 59,5 x K: 82/87 x S: 57,1 cm)

Sisäänrakennettava viinikaappi tyylipuhtailla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kehyksillä ja sokkelilla ranskalaiselta tuotemerkiltä Avintage – Climadiffin Premium Collectionista. Voit jäähdyttää jopa 50 pulloa samaan lämpötilaan tyylikkäillä puuhyllyillä.

Symbolien: Built-in unit Symbolien: Energy class A

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

ARTEVINO

OSTO-OPAS