VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Tuotemerkkimme


Artevino

Ranskalainen Artevino on viininvarastoinnin asiantuntija ja se on vuodesta 1996 lähtien tuottanut korkealuokkaisia viininvarastointiratkaisuja viinin ystäville ympäri maailmaa. Artevinon tuotteille on ominaista korkealaatuiset materiaalit, tarkkaan harkitut ratkaisut ja tyylikäs muotoilu. Kaikki tämä, jotta saisit niin hyvän viininvarastointiratkaisun kuin mahdollista.

Päinvastoin kuin monet muut toimittajat, Artevino panostaa ainoastaan viinikaappeihin ja on sen vuoksi asiantuntija juuri niissä. Artevinon tuotteet on tarkkaan harkittuja, mitä tulee niin muotoiluun kuin toiminnallisuuteenkin, ja voit huoletta laittaa viinikokoelmasi haluamaasi tarkoitukseen. Kaikki Artevinon tuotteet valmistetaan Ranskassa.

Lue lisää yrityksestä Artevino (ulkoinen linkki)


mQuvée

Eurooppalainen mQuvée on uusi tuotemerkki, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja viinin hyvinvoinnin parhaalla mahdollisella tavalla. Merkiltä mQuvée löydät korkealuokkaisia viinikaappeja ja viinien varastointikaappeja, joiden haltuun voit huoletta uskoa viinikokoelmasi. mQuvéen tuotteissa on erittäin korkea standardi ja yrityksen tuotteissa on lähes aina massiiviset puuhyllyt, aktiivihiilisuodatin ja UV-suojatut lasiovet. Kaikki tämä, jotta viinisi voisivat niin hyvin kuin mahdollista!

Climadiff
Climadiff – suurenmoinen kokemus viinien
varastointikaapeista, joissa on tilaa useille pulloille.

Climadiff on johtava viinikaappien ja viinien varastointikaappien toimittaja, jolla on laaja valikoima laadukkaita ja esteettisesti miellyttäviä tuotteita. Yritys perustettiin Ranskan Marseilleen vuonna 1997 viiniasiantuntijan ja alan ammatilaisen Renaud de Barryn toimesta. Yrityksen perustaja on 1700-luvulle juurensa juontavan viinisuvun jälkeläinen. Pitkän kokemuksen ansiosta yritys on nykyisin Ranskan numero #1 viinin säilytyksessä.

Toisin kuin monet muut toimittajat, Climadiff panostaa tuotannossaan ainoastaan viinikaappeihin ja viinien varastointikaappeihin ja on siksi myös alan asiantuntija. Climadiffin tuotteet ovat tark-kaan harkittuja niin muotoilunsa kuin ominaisuuksiensakin suhteen, joten voit turvallisesti luot-taa haluamaasi tarkoitukseen tekemääsi valintaan. Climadiff on luonut yhdessä sisarmerkkinsä Avintagen kanssa kattavan valikoiman tuotteita sekä ihanteelliseen ja turvalliseen viinin säilytyk-seen että viinin täydelliseen tarjoilulämpötilaan!

Lue lisää Climadiffistä (ulkoinen linkki)


Avintage

Avintage on Climadiffin premium-kokoelma. Kokoelmassa on tyylikäs ja vahva muotoilu sekä uusimmat tekniset innovaatiot, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen säilytyksen viineillesi. Avin-tage tarjoaa valikoiman viinien varastointikaappeja, jotka on suunniteltu korkeimpien standar-dien mukaisesti ja löydät nämä kaapit parhailta, erikoistuneilta jälleenmyyjiltä.

Lue lisää Avintagesta (ulkoinen linkki)


Severin

Jo yli 60 vuotta on Severin valmistanut pienempiä elektronisia laitteita tavoitteenaan tehdä arkielämä niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista. Saksalainen laatustandardi yhdessä yksinkertaisen käytön kanssa määrittelee yrityksen omat tavoitteet. Verkkosivulta Viinikaappikauppa.fi löydät myös olutkaappeja merkiltä Severin.

Lue lisää yrityksestä Severin (ulkoinen linkki)


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

OSTO-OPAS