Vapaastiseisovat viinikaapit | Viinikaappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Vapaasti seisovat viinikaapit


Vapaasti seisovat viinikaapit merkeiltä mQuvée, Cavin, Climadiff ja Severin. Vapaasti seisova viinikaappi sopii parhaiten sijoitettavaksi tilaan, jossa viinikaapista lähtevä lämpö voi kiertää vapaasti – ei siis integroitavaksi. Täältä löydät erikokoiset vapaasti seisovat viinikaapit, jotka sopivat sekä kotiin että ravintolaan.

 

mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 12 Stainless (L: 39,5 x K: 51,5 x S: 53 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viinien parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaappiin mahtuu 12 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi – Northern Collection 12 (L: 34,5 x K: 54 x S: 49)

Viimeinkin voimme tarjota pienen, tyylikkään ja edullisen täysvalkoisen viinikaapin! Viinikaapissa on tilaa 12 pullolle sekä kaksi säädettävää lämpötila-aluetta puna- ja valkoviinien samanaikaiseen jäähdytykseen. Kaapissa on ulosvedettävät puuhyllyt, LED-valo ja termosähköinen jäähdytys. Täydellinen viinikaappi keittiön tasolle, sivupöydälle tai lattialle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi – Northern Collection 4 (voidaan asentaa seinälle) (L: 40,9 x K: 46 x S: 28,8 cm)

Pienikokoinen mutta elegantti viinikaappi sinulle, jolla on rajoitetusti tilaa. Ainutlaatuinen viinikaappi, jonka voit sijoittaa seinälle ja johon voit asettaa viinipullosi tyylikkäästi. Voit myös käyttää sitä vapaasti seisovana ja sijoittaa sen pöydälle tai työtasolle. Viinikaapissa on puuhyllyt ja tilaa neljälle pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi - WineExpert 24 Fullglass Black (L: 39,5 x K: 82 x S: 49,6 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu mustasta teräksestä, ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, ja siihen mahtuu 24 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Lock

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 24 Stainless (L: 39,5 x K: 88 x S: 54 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, ja siihen mahtuu 24 pulloa.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi – Northern Collection 32 (L: 40,2 x K: 83,5 x S: 51,4 cm)

Musta, tyylikäs ja säädettävä! Vapaasti seisovassa viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, joiden ansiosta voit jäähdyttää sekä puna- että valkoviinit samanaikaisesti. Viinikaapissa on tilaa 32 pullolle, ja se toimii Peltier-teknologialla, joka takaa erittäin alhaisen tärinän. Viinikaapissa on metallihyllyt, LED-valo ja lasiovi.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi – Polar Collection 31 (L: 49,3 x K: 84 x S: 58,7 cm)

Tarjoile viini juuri oikean lämpöisenä! Cavinin vapaasti seisovassa viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta – punaviinit säilytetään alhaalla ja valkoviinit ylhäällä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva ja ovi antavat kaapille modernin ilmeen. Kaappi kuuluu energialuokkaan G, ja siinä on kompressiojäähdytys sekä tilaa 32 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


Severin Vapaasti seisova viinikaappi – KS 9894 (L: 48 x K: 84 x S: 47 cm)

Keskikokoinen, musta viinikaappi yhdellä lämpötila-alueella merkiltä Severin. Tässä viinikaapissa on tilaa 33 pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 38 Stainless (L: 39,5 x K: 104 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, ja siihen mahtuu 38 pulloa.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 38 Fullglass Black (L: 39,5 x K: 104 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu mustasta teräksestä, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, ja siihen mahtuu 38 pulloa.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Lock

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 43 Stainless (L: 39,5 x K: 104 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaappiin mahtuu 43 pulloa, ja sen energialuokka on G.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi - WineServe 49 Stainless (L: 54,5 x K: 85 x S: 55,5 cm)

Tyylipuhdas, vapaasti seisova viinikaappi kahdella lämpötilavyöhykkeellä merkiltä mQuvée. Tässä viinikaapissa on elegantti esittelyhylly ja tehokas aktiivihiilisuodatin, joka pitää pahat hajut loitolla viinipulloista. Viinikaapissa on tilaa 49 pullolle, ja sen energialuokka on G.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi - WineServe 49 Powder White (L: 54,5 x K: 85 x S: 55,5 cm)

Tyylipuhdas, vapaasti seisova mattavalkoinen viinikaappi kahdella lämpötilavyöhykkeellä merkiltä mQuvée. Tässä viinikaapissa on elegantti esittelyhylly ja tehokas aktiivihiilisuodatin, joka pitää pahat hajut loitolla viinipulloista. Viinikaapissa on tilaa 49 pullolle, ja sen energialuokka on G.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi – Polar Collection 49 (L: 54 x K: 84,5 x S: 54,8 cm)

Vapaasti seisova mustapintainen Cavin-viinikaappi. Viinikaapissa on tilaa jopa 45 pullolle ja yksi lämpötila-alue. Viinikaapissa on kompressiojäähdytys ja puuhyllyt, ja sen energialuokka on G. Alimpana tyylikäs esittelyhylly, johon saat viinisi hienosti esille!

Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi - Polar Collection 50 (L: 54 x K: 84,5 x S: 54,8 cm)

Vapaasti seisova Cavin-viinikaappi, jonka pinta ruostumatonta terästä. Viinikaapissa on tilaa jopa 45 pullolle sekä lämpötila-alue. Viinikaapissa on kompressiojäähdytys ja puuhyllyt, ja se kuuluu energialuokkaan G. Alimpana tyylikäs esittelyhylly, johon saat viinisi hienosti esille!

Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi - Polar Collection 51 (L: 54 x K: 84,5 x S: 54,8 cm)

Vapaasti seisova viinikaappi kahdella säädettävällä lämpötila-alueella ja 37 pullopaikalla. Skandinaavisessa Cavin -viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi elektronisella säädöllä. Alimpana viinikaapissa on esittelyhylly, jolla voit esitellä viinejä ja joitakin suosikkiviinejäsi.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


Climadiff Vapaasti seisova viinikaappi – CLS52 (L: 49,5 x K: 85 x S: 56,5 cm)

Vapaasti seisova viinikaappi ranskalaiselta Climadiffilta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys antaa tyylipuhtaan vaikutelman. Viinikaapissa on yksi lämpötila-alue ja tilaa 52 pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 66 Stainless (L: 59,5 x K: 104 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, siihen mahtuu 66 pulloa ja sen energialuokka on G.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 66 Fullglass Black (L: 59,5 x K: 104 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on väriltään musta, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, siihen mahtuu 66 pulloa ja sen energialuokka on G.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Lock

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineServe 70 Stainless (L: 54,5 x K: 119,5 x S: 55,5 cm)

Suuri ja tyylipuhdas vapaastiseisova viinikaappi alkaen mQuvée kahdella lämpötila-alueella. Tähän viinikaappiin kuuluu esittelyhylly, minkä ansiosta voit laittaa parhaat viinisi tyylikkäästi esille. Viinikaapissa on myös tehokas aktiivihiilisuodatin, jonka ansiosta ei-toivotut hajut pysyvät poissa viinipulloistasi. Tähän viinikaappiin mahtuu 70 pulloa ja sen energialuokka on G.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineServe 70 Powder White (L: 54,5 x K: 119,5 x S: 55,5 cm)

Suuri ja tyylipuhdas, vapaasti seisova viinikaappi mattavalkoista viimeistelyä kahdella lämpötilavyöhykkeellä merkiltä mQuvée. Tässä viinikaapissa on esittelyhylly, jonka ansiosta voit laittaa parhaat viinisi elegantisti näytteille. Viinikaapissa on myös tehokas aktiivihiilisuodatin, joka varmistaa, että paha haju pysyy loitolla viinipulloistasi. Viinikaapissa on tilaa 70 pullolle ja sen energialuokka on G. 

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 126 Stainless (L: 59,5 x K: 159 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 126 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 126 Fullglass Black (L: 59,5 x K: 159 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaapissa on musta viimeistely, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, ja siihen mahtuu 126 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Lock

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 180 Stainless (L: 59,5 x K: 187 x : 69,5 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on ruostumatonta terästä, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, ja siihen mahtuu 180 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 180 Fullglass Black (L: 59,5 x K: 187 x S: 69,5 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on väriltään musta, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, ja siihen mahtuu 180 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Lock

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi - WineExpert 192 Fullglass Black Label-View (L: 59,5 x K: 187 x S: 69,5 cm)

Moderni ja iso viinikaappi, jossa 11 ulosvedettävää label-view-mallista hyllyä. Hyllyjen ansiosta viinipullojen etiketit tulevat hyvin esiin. Musta viinikaappi on vapaasti seisova, ja siinä on säädettävät lämpötila-alueet, ergonominen kahva ja UV-suojattu lasiovi, joka suojaa viinejä haitalliselta auringonvalolta. Viinikaapissa on tilaa 153 pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock

Lue lisää
 


mQuvée Vapaasti seisova viinikaappi – WineExpert 192 Stainless (L: 59,5 x K: 187 x S: 69,5 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka varmistaa viineille parhaan mahdollisen säilyvyyden. Viinikaappiin mahtuu 192 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma - Pe 10.00 - 18.00

OSTO-OPAS