Vapaastiseisovat viinikaapit | Viinikaappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Vapaastiseisovat viinikaapit


Vapaastiseisovat viinikaapit merkeiltä mQuvée, Climadiff ja Severin. Vapaasti seisova viinikaappi sopii parhaiten sijoitettavaksi tilaan, jossa viinikaapista lähtevä lämpö voi kiertää vapaasti - ei siis integroitavaksi. Tästä löydät erikokoiset vapaastiseisovat viinikaapit, jotka sopivat sekä kotiin että ravintolaan.

 

mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 12 Stainless (L: 39,5 x K: 51,5 x S: 53 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, siinä on ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaappiin mahtuu 12 pulloa ja sen energialuokka on A.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Cavin Vapaastiseisova viinikaappi - Northern Collection 12 (L: 34,5 x K: 54 x S: 49)

Uutuus! Viimeinkin voimme tarjota pienen, tyylikkään ja edullisen täysvalkoisen viinikaapin! Viinikaapissa on tilaa 12 pullolle sekä kaksi säädettävää lämpötila-aluetta puna- ja valkoviinien samanaikaiseen jäähdytykseen. Kaapissa on ulosvedettävät puuhyllyt, LED-valo ja termosähköinen jäähdytys. Täydellinen viinikaappi keittiön tasolle, sivupöydälle tai lattialle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


Cavin Vapaastiseisova viinikaappi - Northern Collection 4 (voidaan asentaa seinälle) (L: 40,9 x K: 46 x S: 28,8 cm)

Pienempi, mutta elegantti viinikaappi sinulle, jolla on rajoitetusti tilaa! Ainutlaatuinen viinikaappi, jonka voit sijoittaa seinälle, ja johon voit asettaa viinipullosi tyylikkäästi. Voit myös käyttää sitä vapaastiseisovana ja sijoittaa sen pöydälle tai työtasolle. Viinikaapissa on puuhyllyt ja tilaa 4 pullolle.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Cavin Vapaastiseisova viinikaappi - Northern Collection 16 (L: 25,2 x K: 84 x S: 51,5 cm)

Tämä viinikaappi sopii tyylipuhtaaseen kotiin. Yksityiskohdat, kuten puuhyllyt, LED-valaistus ja kosketusnäyttö antavat ylellisemmän tunteen ja tekevät viinikaapista hintansa arvoisen! Viinikaapissa on alhainen tärinä Peltier-tekniikan ansiosta, siinä on tilaa 16 pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones

Lue lisää
 


Cavin Vapaastiseisova viinikaappi - Northern Collection 24 (L: 35,5 x K: 84 x S: 51,1 cm)

Tyylipuhdas ja hiljainen vapaasti seisova viinikaappi, jossa on tilaa 24 pullolle, ja joka on jaettu kahteen säädettävään lämpötila-alueeseen. Ihanteellinen sinulle, jos haluat viilentää sekä puna- että valkoviiniä samanaikaisesti! Muotoiltu ruostumattomasta teräksestä tyylikkäillä yksityiskohdilla, kosketus näytöllä, LED-valaistuksella ja ulosvedettävillä puuhyllyillä.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 24 Stainless (L: 39,5 x K: 88 x S: 54 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, siinä on ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 24 pulloa.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 24 Fullglass Black (L: 39,5 x K: 88 x S: 54 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu musta teräksestä, siinä on ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 24 pulloa.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Lock

Lue lisää
 


Severin Vapaastiseisova viinikaappi - KS 9889 (L: 43 x K: 51,5 x S: 48 cm)

Pieni, musta viinikaappi yhdellä lämpötila-alueella merkiltä Severin. Tässä viinikaapissa on tilaa 15 pullolle.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisovat viinikaapit - WineServe 28 Stainless (L: 54,5 x K: 45,5 x S: 57 cm)

Tyylipuhdas, vapaasti seisova viinikaappi säädettävällä lämpötilavyöhykkeellä merkiltä mQuvée. Tämän viinikaapin viimeistely on ruostumatonta terästä ja siinä on kolme ulosvedettävää puuhyllyä, minkä ansiosta voi esitellä parhaat viinisi elegantilla tavalla. Viinikaapissa on myös tehokas aktiivihiilisuodatin, joka varmistaa, että paha haju pysyy loitolla viinipulloistasi. Tässä viinikaapissa on tilaa 28 pullolle ja sen energialuokka on A. 

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Cavin Vapaastiseisova viinikaappi - Northern Collection 28 (L: 46 x K: 74 x S: 52 cm)

Edullinen viinikaappi moderniin kotiin! Ruostumaton teräs -design, puuhyllyt ja LED-valo antavat viinikaapille tyylikkään ilmeen. Viinikaapissa on tilaa 28 pullolle, säädettävä lämpötila-alue ja alhainen värinä Peltier-teknologian ansiosta.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


Cavin Vapaastiseisova viinikaappi - Northern Collection 32 (L: 35,5 x K: 84 x S: 51,1 cm)

Musta, tyylikäs ja säädettävä! Vapaasti seisovassa viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta, joiden ansiosta voit jäähdyttää sekä puna- että valkoviinit samanaikaisesti. Viinikaapissa on tilaa 32 pullolle ja se toimii Peltier-teknologialla, joka takaa erittäin alhaisen tärinän. Viinikaapissa on metallihyllyt, LED-valo ja lasiovi.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi - Polar Collection 32 (L: 49,3 x K: 84 x S: 58,7 cm)

Tarjoa viinisi juuri oikean lämpöisenä A-energialuokkaan kuuluvan viinikaapin avulla! Cavinin vapaasti seisovassa viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta – punaviinit säilytetään alhaalla ja valkoviinit ylhäällä. Viinikaapissa on lisäksi integroitu kahva, joka antaa sille tyylikkään ulkonäön. Kompressiojäähdytys ja tilaa 32 pullolle.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi - Polar Collection 31 (L: 49,3 x K: 84 x S: 58,7 cm)

Tarjoa viinisi juuri oikean lämpöisenä! Cavinin vapaasti seisovassa viinikaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta – punaviinit säilytetään alhaalla ja valkoviinit ylhäällä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva ja ovi antavat kaapille modernin ilmeen. Kaappi kuuluu energialuokkaan A, siinä on kompressiojäähdytys sekä tilaa 32 pullolle.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


Severin Vapaastiseisova viinikaappi - KS 9894 (L: 48 x K: 84 x S: 47 cm)

Keskikokoinen, musta viinikaappi yhdellä lämpötila-alueella merkiltä Severin. Tässä viinikaapissa on tilaa 33 pullolle.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 38 Stainless (L: 39,5 x K: 104 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, siinä on ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 38 pulloa.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 38 Fullglass Black (L: 39,5 x K: 104 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu musta teräksestä, siinä on ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 38 pulloa.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Lock

Lue lisää
 


Climadiff Vapaasti seisova viinikaappi - CLS41MT (L: 40 x K: 85,5 x S: 54 cm)

Ranskalainen Climadiff-uutuus, jossa on tilaa 41 pullolle! Viinikaappia ohjataan oven ulkopuolella olevan kosketusnäytön avulla oven tarpeettoman avaamisen välttämiseksi. Viinikaappi on vapaasti seisova ja sen energialuokka on A. Kaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta ja kompressiojäähdytys.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


Climadiff Vapaastiseisova viinikaappi - CV41DZX (L: 49,3 x K: 84 x S: 58,7 cm)

Ranskan eniten myyty kaappi! Vapaastiseisova viinikaappi ranskalaiselta Climadiffilta. 2 lämpötila-alueen ansiosta voit säilyttää tarjoiluvalmiit punaviinisi kaapin alaosassa ja valkoviinit sen yläosassa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys antaa tyylipuhtaan vaikutelman! Tilaa 40 pullolle.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 43 Stainless (L: 39,5 x K: 104 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, siinä on ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaappiin mahtuu 43 pulloa ja sen energialuokka on A.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi - Polar Collection 49 (L: 54 x K: 84,5 x S: 54,8 cm)

Vapaasti seisova mustapintainen Cavin-viinikaappi. Viinikaapissa on tilaa jopa 29 pullolle sekä lämpötila-alue. Viinikaapissa on kompressiojäähdytys ja puuhyllyt, ja se kuuluu energialuokkaan A. Alimpana tyylikäs esittelyhylly, johon saat viinisi hienosti esille!

Symbolien: Energy class A Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi - Polar Collection 50 (L: 54 x K: 84,5 x S: 54,8 cm)

Vapaasti seisova Cavin-viinikaappi, jonka pinta ruostumatonta terästä. Viinikaapissa on tilaa jopa 29 pullolle sekä lämpötila-alue. Viinikaapissa on kompressiojäähdytys ja puuhyllyt, ja se kuuluu energialuokkaan A. Alimpana tyylikäs esittelyhylly, johon saat viinisi hienosti esille!

Symbolien: Energy class A Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Cavin Vapaasti seisova viinikaappi - Polar Collection 49 Retro (L: 55 x K: 83,5 x S: 55,5 cm)

Cavinin retrohenkinen viinikaappi on vihdoin täällä! Viinikaapissa on tilaa jopa 45 pullolle, lämpötila-alue ja kompressiojäähdytys, ja se kuuluu energialuokkaan A. Viinikaappi sopii sinulle, joka etsit laadukasta ja designiltaan ainutlaatuista viinikaappia!

Symbolien: Energy class A Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


Climadiff Vapaastiseisova viinikaappi - CLS52 (L: 49,5 x K: 85 x S: 56,5 cm)

Vapaastiseisova viinikaappi ranskalaiselta Climadiffilta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys antaa tyylipuhtaan vaikutelman. Viinikaapissa on yksi lämpötila-alue ja tilaa 52 pullolle.

Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineServe 59 Stainless (L: 54,5 x K: 88,5 x S: 57 cm)

Tyylipuhdas, vapaasti seisova viinikaappi kahdella lämpötilavyöhykkeellä merkiltä mQuvée. Tässä viinikaapissa on sekä elegantti esittelyhylly että tehokas aktiivihiilisuodatin, joka pitää pahat hajut loitolla viinipulloistasi. Viinikaapissa on tilaa 57 pullolle ja sen energialuokka on A. 

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineServe 59 Powder White (L: 54,5 x K: 88,5 x S: 57 cm)

Tyylipuhdas, vapaasti seisova mattavalkoinen viinikaappi kahdella lämpötilavyöhykkeellä merkiltä mQuvée. Tässä viinikaapissa on sekä elegantti esittelyhylly että tehokas aktiivihiilisuodatin, joka pitää pahat hajut loitolla viinipulloistasi. Viinikaapissa on tilaa 57 pullolle ja sen energialuokka on A. 

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 66 Stainless (L: 59,5 x K: 104 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on ruostumaton ja ergonominen kahva sekä puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 66 pulloa ja siinä on energialuokka A.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova Viinikaappi - WineExpert 66 Fullglass Black (L: 59,5 x K: 104 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on musta ja ergonominen kahva sekä puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 66 pulloa ja siinä on energialuokka A.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Lock

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineServe 89 Powder White (L: 54,5 x K: 123,5 x S: 57 cm)

Suuri ja tyylipuhdas, vapaasti seisova viinikaappi mattavalkoista viimeistelyä kahdella lämpötilavyöhykkeellä merkiltä mQuvée. Tässä viinikaapissa on esittelyhylly, jonka ansiosta voit laittaa parhaat viinisi elegantisti näytteille. Viinikaapissa on myös tehokas aktiivihiilisuodatin, joka varmistaa, että paha haju pysyy loitolla viinipulloistasi. Viinikaapissa on tilaa 87 pullolle ja sen energialuokka on A. 

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineServe 89 Stainless (L: 54,5 x K: 123,5 x S: 57 cm)

Suuri ja tyylipuhdas vapaastiseisova viinikaappi alkaen mQuvée kahdella lämpötila-alueella. Tähän viinikaappiin kuuluu esittelyhylly, minkä ansiosta voit laittaa parhaat viinisi tyylikkäästi esille. Viinikaapissa on myös tehokas aktiivihiilisuodatin, jonka ansiosta ei-toivotut hajut pysyvät poissa viinipulloistasi. Tähän viinikaappiin mahtuu 87 pulloa ja sen energialuokka on A.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Climadiff Vapaasti seisova viinikaappi - CLS110MT (L: 50 x K: 125,5 x S: 54 cm)

Ranskalainen Climadiff-uutuus, jossa on tilaa 110 pullolle! Viinikaappia ohjataan oven ulkopuolella olevan kosketusnäytön avulla oven tarpeettoman avaamisen välttämiseksi. Viinikaappi on vapaasti seisova ja siinä on harmaa design. Kaapissa on kaksi säädettävää lämpötila-aluetta ja kompressiojäähdytys.

Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Freestanding Unit

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 126 Stainless (L: 59,5 x K: 159 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, siinä on ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 126 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 126 Fullglass Black (L: 59,5 x K: 159 x S: 63 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu musta muotoilu, siinä on ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 126 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Lock

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 180 Stainless (L: 59,5 x K: 187 x : 69,5 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on ruostumaton ja ergonominen kahva sekä puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 180 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova Viinikaappi - WineExpert 180 Fullglass Black (L: 59,5 x K: 187 x S: 69,5 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on musta ja ergonominen kahva sekä puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaapissa on 2 säädettävää lämpötila-aluetta ja siihen mahtuu 180 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Two Tempzones Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Lock

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 192 Stainless (L: 59,5 x K: 187 x S: 69,5 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, siinä on ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaappiin mahtuu 192 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Low Noise Design

Lue lisää
 


mQuvée Vapaastiseisova viinikaappi - WineExpert 192 Fullglass Black (L: 59,5 x K: 187 x S: 69,5 cm)

Tyylipuhdas ja nykyaikainen viinikaappi merkiltä mQuvée. Viinikaappi on valmistettu musta muotoilu, siinä on ergonominen kahva ja puuhyllyt lisäävät tyylikkyyttä entisestään. Tässä viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi, joka tarjoaa viineille parhaan mahdollisen säilytyksen. Viinikaappiin mahtuu 192 pulloa.

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

OSTO-OPAS