Viinien varastointikaapit | Viinikaappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Viinien varastointikaapit


Viinien varastointikaapit on tarkoitettu asiantuntijoille, kulinaristeille ja keräilijöille, joilla on korkeat vaatimukset – mutta ennen kaikkea sinulle, joka haluat kokeilla viinien varastoimista. Täältä löydät erikokoisia ja -mallisia viinien varastointikaappeja sekä viineille että kuohuviineille.

 

mQuvée viinien varastointikaappi – Prestige Range 108 White (L: 64 x K: 182 x S: 61 cm)

Viinien varastointikaappi valkoisella puupinnalla sinulle, joka kaipaat kotiisi lisäsäväystä. Voit varastoida 108 viinipulloa oikeassa kosteudessa, lämpötilassa ja tärinättömässä ympäristössä, mikä takaa loistavan lopputuloksen. Sisusta kotiasi puisella viinien varastointikaapilla tuotemerkiltä mQuvée!

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Climadiff viinikaappi - CVV168B (L: 62 x K: 145 x S: 71 cm)

Keskikokoinen, vapaasti seisova viinikaappi ranskalaiselta Climadiffilta, jossa on tilaa 168 pullolle. Tässä mustassa viinikaapissa on UV-suojattu lasiovi ja tukevat hyllyt, jotta voit katsella viinikokoelmaasi ja säilyttää niitä turvallisesti samassa paikassa.

Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Made in Europe Symbolien: Lock

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – WineGuardian 125 Solid (L: 59,5 x K: 182/190 x S: 57 cm)

Ylellinen viinien varastointikaappi, jossa on tukeva ovi (mustaa pianolakkaa) ja tilaa 190 pullolle. Viinien varastointikaappiin on saatavilla erilaisia sisuksia, kuten laatikkohyllyjä, joissa on puinen etulevy, tai hyllyjä, joille pullot voi asettaa kallelleen. Kaapin aktiivihiilisuodatin, alhainen tärinätaso ja oikea kosteustaso takaavat viineille ihanteelliset säilytysolosuhteet.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Mono Temp Symbolien: Built-in unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – WineGuardian 125 Glass (L: 59,5 x K: 182/190 x S: 57 cm)

Ylellinen viinikaappi, jossa on tilaa 182 pullolle ja UV-suojattu lasiovi. Viinikaappiin on saatavilla erilaisia sisuksia, kuten laatikkohyllyjä, joissa on puinen etulevy, tai hyllyjä, joille pullot voi asettaa kallelleen. Kaapin aktiivihiilisuodatin, alhainen tärinätaso ja oikea kosteustaso takaavat viineille ihanteelliset säilytysolosuhteet.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Mono Temp Symbolien: Built-in unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – WineStore 177 – 15 hyllytasoa – Anthracite Black (L: 59,5 x K: 176,8 x S: 57 cm)

Reilun kokoinen viinien varastointikaappi merkiltä mQuvée. 15 hyllytasoa sisältävässä kaapissa on tilaa jopa 124 viinipullolle, ja sen energialuokka on A+. Viinien varastointikaappi voidaan joko asentaa keittiön sisustukseen tai käyttää vapaasti seisovana. Lukittavan umpioven ja vankkojen puuhyllyjen ansiosta voit olla varma, että viinipullosi säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla!

Symbolien: Energy class A+ Symbolien: Lock Symbolien: Mono Temp Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – WineStore 177 Anthracite Black (L: 59,5 x K: 176,8 x S: 57 cm)

Reilun kokoinen viinien varastointikaappi merkiltä mQuvée. Kaapissa on tilaa jopa 172 viinipullolle, ja sen energialuokka on A+. Viinien varastointikaappi voidaan joko asentaa keittiökaappiin, tai sitä voidaan käyttää vapaasti seisovana. Lukittavan umpioven ja vankkojen puuhyllyjen ansiosta voit olla varma, että viinipullosi säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla!

Symbolien: Energy class A+ Symbolien: Lock Symbolien: Mono Temp Symbolien: Built-in unit

Lue lisää
 


mQuvée viinien varastointikaappi – WineStore 600 (L: 60 x K: 156 x S: 67 cm)

Ylellinen mQuvée-uutuus! Euroopassa valmistettu viinien varastointikaappi, jossa on tilaa 138 pullolle. Kaapissa on säädettävä kosteustaso, älykäs viinien säilytyskaavio ja ylelliset puutasot, eli kyseessä on ainutlaatuinen tuote markkinoilla. Oikea lämpötila ja kosteustasapaino tarjoavat viineillesi parhaat mahdolliset varastointiolosuhteet.

Symbolien: Energy class A+ Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Made in Europe Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – Prestige Range 46 White (L: 70 x K: 103 x S: 65 cm)

Ainutlaatuinen viinien varastointikaappi valkoisella puupinnalla, joka antaa elävää tunnelmaa kotiisi. Viinien varastointikaapissa on eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten säädettävä lämpötila ja kosteus, UV-suojattu lasiovi sekä tärinätön kompressori. Aistikas sisustusyksityiskohta, joka varastoi samalla 46 viinipulloa yhdessä ja samassa lämpötilassa!

Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – WineStore 82 Anthracite Black (L: 59,5 x K: 82/89 x S: 57 cm)

Vallankumouksellinen viinien varastointikaappi merkiltä mQuvée. Kaappi voidaan joko asentaa keittiötason alle tai käyttää vapaasti seisovana. Viinien varastointikaapissa on lukittava umpinainen ovi ja elegantteja yksityiskohtia kuten aidot puuhyllyt. Kaapissa on tilaa 66 pullolle ja sen energialuokka on A+, minkä ansiosta se on täydellinen viinien varastointikaappi kotiin kuin kotiin.

Symbolien: Energy class A+ Symbolien: Mono Temp Symbolien: Built-in unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – WineGuardian 170 Solid (L: 59,5 x K: 182/190 x S: 67,6 cm)

Ylellinen viinien varastointikaappi, jossa on umpinainen ovi (mustaa pianolakkaa) ja tilaa 226 pullolle. Viinien varastointikaappiin on saatavilla erilaisia sisuksia, kuten laatikkohyllyjä, joissa on puinen etulevy, tai hyllyjä, joille pullot voi asettaa kallelleen. Hiilisuodatin, alhainen tärinätaso ja oikea kosteustaso takaavat viineille ihanteelliset säilytysolosuhteet tässä viinikaapissa.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Mono Temp Symbolien: Built-in unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Climadiff Viinien varastointikaappi – CLV122M (L: 62 x K: 107 x S: 71 cm)

Suosittelemme ranskalaista Climadiffia aidolle kulinaristille, joka haluaa varastoida viinejään. Pitkän kokemuksensa ansiosta merkki on tänä päivänä Ranskan ykkönen, mitä tulee viinien varastoimiseen.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Made in Europe

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – WineGuardian 220 Solid (L: 68 x K: 182/190 x S: 67,6 cm)

Ylellinen viinikaappi, jossa on umpinainen ovi (mustaa pianolakkaa) ja tilaa 287 pullolle. Viinikaappiin on saatavilla erilaisia sisuksia, kuten laatikkohyllyjä, joissa on puinen etulevy, tai hyllyjä, joille pullot voi asettaa kallelleen. Kaapin aktiivihiilisuodatin, alhainen tärinätaso ja oikea kosteustaso takaavat viineille ihanteelliset säilytysolosuhteet.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Mono Temp Symbolien: Built-in unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – WineGuardian 220 Glass (L: 68 x K: 182/190 x S: 67,6 cm)

Ylellinen viinikaappi, jossa on tilaa 273 pullolle ja UV-suojattu lasiovi. Viinikaappiin on saatavilla erilaisia sisuksia, kuten laatikkohyllyjä, joissa on puinen etulevy, tai hyllyjä, joille pullot voi asettaa kallelleen. Kaapin aktiivihiilisuodatin, alhainen tärinätaso ja oikea kosteustaso takaavat viineille ihanteelliset säilytysolosuhteet.

Symbolien: Energy class A Symbolien: Mono Temp Symbolien: Built-in unit Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


Artevino Viinien varastointikaappi – OXM1T182NPD (L: 68 x K: 147,9 x S: 70 cm)

Ranskalaisen Artevino-merkin vapaasti seisova viinien varastointikaappi, jossa on tilaa 182 pullolle. Viinien varastointikaappi tarjoaa viineillesi ihanteelliset varastointiolosuhteet – aivan kuten viinikellari. Kaappi toimitetaan lukittavalla umpiovella sekä aitopuisilla varastointihyllyillä, ja sen energialuokka on A+.

Symbolien: Energy class A+ Symbolien: Lock Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Made in Europe

Lue lisää
 


Artevino Viinien varastointikaappi – OXG1T230NPD (L: 68 x K: 182,5 x S: 69 cm)

Ranskalaisen Artevino-merkin vapaasti seisova viinien varastointikaappi, jossa on tilaa 230 pullolle. Viinien varastointikaappi tarjoaa viineillesi ihanteelliset varastointiolosuhteet – aivan kuten viinikellari. Kaappi toimitetaan lukittavalla umpiovella sekä aitopuisilla varastointihyllyillä, ja sen energialuokka on A+.

Symbolien: Energy class A+ Symbolien: Lock Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Made in Europe

Lue lisää
 


Artevino Viinien varastointikaappi – OXG1T230NVD (L: 68 x K: 182,5 x S: 69 cm)

Ranskalaisen Artevino-merkin viinien varastointikaappi, jossa on tilaa 230 pullolle. Tässä viinien varastointikaapissa on UV-suojattu lasiovi, minkä ansiosta voit pitää viinisi esillä tyylikkäällä tavalla! Viinien varastointikaappi on lukittava, ja se toimitetaan eksklusiivisilla, puisilla viinien varastointihyllyillä.

Symbolien: Lock Symbolien: Mono Temp Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Made in Europe

Lue lisää
 


mQuvée Viinien varastointikaappi – WineStore 800 (L: 60 x K: 196,1 x S: 77,6 cm)

Ylellinen mQuvée-uutuus! Euroopassa valmistettu viinien varastointikaappi, jossa on tilaa 237 pullolle. Täysin uniikki kaappi, jossa on säädettävä kosteustaso, ylelliset puutasot ja laatikko sekä yksityiskohtainen viinien säilytyskaavio. Varastointikaapissa on lisäksi lämpötilansäädin, ja se on lukittava. Kompressori ei tuota tärinää. Tämä varastointikaappi varastoi viinisi takuulla optimaalisissa olosuhteissa!

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Made in Europe Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 


mQuvée viinien varastointikaappi – WineStore 1200 (L: 121 x K: 196,1 x S: 77,6 cm)

Ylellinen uutuus mQuvéelta! Euroopassa valmistettu viinien varastointikaappi, jossa on tilaa 474 pullolle. Vaikuttavan kokoinen viinien varastointikaappi, jossa on ainutlaatuiset ominaisuudet kuten ilmankosteuden säätö, ylelliset puuhyllyt, kaksi laatikkoa sekä yksityiskohtainen viinien säilytyskaavio. Kaappi koostuu kahdesta valmiiksi kootusta kaapista, joissa on jämerät, ulospäin avautuvat umpiovet. Säädä lämpötila sopivaksi, aseta pullot paikoilleen ja anna kaapin pitää huolta viineistäsi!

Symbolien: Energy class A Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Lock Symbolien: Low Noise Design Symbolien: Made in Europe Symbolien: Winestorage technology

Lue lisää
 ASIAKASPALVELU

Ma - Pe 10.00 - 18.00

OSTO-OPAS