VALIKKO

MAKSAMINEN


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Avaa


Tästä löydät viinitarvikkeita, kuten korkkiruuveja, sabrage-sapeleita ja viinipullonavaajia – useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä.


Laguiole waiter korkkiruuvi

Tarjoilijan korkkiruuvi merkiltä Laguiole puukoristeilla, teflonpäällysteisellä ruuvilla ja hammastetulla veitsellä. Tuote toimitetaan tyylikkäässä puulaatikossa ja se on niin sanottu 1-vaihe-malli. Tarjoilijan korkkiruuvi on hieno lahjaidea.

Lue lisää
 


Laguiole lever korkkiruuvi

Klassinen korkkiruuvi merkiltä Laguiole puuyksityiskohdilla ja lukitustoiminnolla. Lukitustoiminto merkitsee sitä, että voit painaa korkkiruuvin nappuloita, jotta saisit sen kahvat nousemaan uudelleen ylös, kun ne ovat ala-asennossa. Älykäs toiminto, jonka ansiosta sinun on lapsellisen helppoa avata viinipullosi tulevaisuudessa! Toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa.

Lue lisää
 


One touch - Samppanja-avaaja

Samppanja-avaaja ”One Touch” on täydellinen tuote helpottamaan juhlallisia tilanteita. Samppanja-avaajan ansiosta voit helposti avata samppanjapullot kätevästi ja nopeasti. Irrota folio ja metalliosa korkista ja aseta sitten avaaja samppanjapullon päälle. Paina avaajan kahvaa ja korkki liukuu kätevästi ulos pullosta. Irrottaaksesi korkin vedät kahvaa takaisin. Hieno lahja joko sellaisenaan tai yhdessä samppanjapullon kanssa.

Lue lisää
 


Trudeau Stress Less Automatic

Viimeinkin se on täällä – korkkiruuvi, joka avaa kaikki viinipullot kätevästi ja ilman pienintäkään vaivaa! Tuote koostuu kahdesta osasta; folioleikkuri ja korkkiruuvi.

Lue lisää
 


Laguiole Samppanjasapeli

Avaa samppanjapullosi elegantilla tavalla – sabrage-sapelilla merkiltä Laguiole. Harvat asiat tekevät yhtä suuren vaikutuksen ystäviisi! Pituus: 43 cm.

Lue lisää
 


Sommelier Sciabola Samppanjasapeli

Ammattimainen ja elegantti sabrage-sapeli kuohuviinille klassista muotoilua. Toimitetaan puulaatikossa ja siitä tulee ehdottomasti välttämätön juhlassa!

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

ARTEVINO

OSTO-OPAS