VALIKKO

MAKSAMINEN


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Muut


Tästä löydät muut tuotteet, kuten laavakivet, aktiivihiilisuodattimet ja muun muassa pesukuulat viinikarahville.

 

mQuvée - Teleskooppijalat kaappiin WineCave (4-pakkaus)

Osta lisäksi mQuvéen teleskooppijalat saadaksesi viinikaappiisi juuri sinulle sopivan korkeuden! Teleskooppijalat ovat korotettavissa 15 cm ja ne toimitetaan 4-pakkauksessa.

Lue lisää

 


mQuvée Hiilisuodatin

Hiilisuodattimella on useita tarkoituksia, se muun muassa pitää viinikaapin ilman luonnollisena, estää pahanhajuisten hyönteisten pääsemisen kaappiin ja samalla pitää kaapin sisäpuolen pimeänä. Suodatin tulee vaihtaa joka vuosi. Se sopii kaikkiin mQuvée-kaappeihin ja se on erittäin helppo vaihtaa.

Lue lisää

 


Viinietiketit - 5 pack

Erinomainen apu, jonka avulla saat nopeasti yleiskuvan viinijäähdyttimesi hyllyillä tai viinikaapissasi olevista viineistä. Etiketit on helppo sijoittaa hyllyjen reunaan.

Lue lisää
 


Puhdistuskuulat karahveille

Puhdistuskuulat, jotka mahdollistavat karahvien, pullojen ja maljakoiden puhdistamisen sieltä, mihin on vaikea ulottua puhdistusharjalla. Kaada kuulat ja vähän vettä karahviin ja pyöritä karahvia, kunnes kuulat ovat puhdistaneet sisäpuolen. Nämä pienet kuulat irrottavat kalkkikerrostumia ja likaa. Kuulia voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen. Hieno lahja viinin ystävälle.

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

ARTEVINO

OSTO-OPAS