Muut


Tästä löydät muut tuotteet, kuten laavakivet, aktiivihiilisuodattimet ja muun muassa pesukuulat viinikarahville.

 

mQuvée - Teleskooppijalat kaappiin WineCave (4-pakkaus)

Osta lisäksi mQuvéen teleskooppijalat saadaksesi viinikaappiisi juuri sinulle sopivan korkeuden! Teleskooppijalat ovat korotettavissa 15 cm ja ne toimitetaan 4-pakkauksessa.

Lue lisää

 


mQuvée Hiilisuodatin

Hiilisuodattimella on useita tarkoituksia, se muun muassa pitää viinikaapin ilman luonnollisena, estää pahanhajuisten hyönteisten pääsemisen kaappiin ja samalla pitää kaapin sisäpuolen pimeänä. Suodatin tulee vaihtaa joka vuosi.

Sopii malleihin: Winecave, Winemaster, WineServe & WineStore 78, 82 & 177

Lue lisää

 


Viinietiketit - 5 pack

Erinomainen apuväline, kun haluat saada nopeasti yleiskuvan viinikaappisi sisällöstä. Etiketit on helppo kiinnittää hyllyreunoihin. Sopii kaikkiin mQuvée-viinikaappeihin paitsi seuraaviin: Winestore 600, 800, 1200, American Oak ja Prestige Range.

Lue lisää
 


Puhdistuskuulat karahveille

Puhdistuskuulat, jotka mahdollistavat karahvien, pullojen ja maljakoiden puhdistamisen sieltä, mihin on vaikea ulottua puhdistusharjalla. Kaada kuulat ja vähän vettä karahviin ja pyöritä karahvia, kunnes kuulat ovat puhdistaneet sisäpuolen. Nämä pienet kuulat irrottavat kalkkikerrostumia ja likaa. Kuulia voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen. Hieno lahja viinin ystävälle.

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

ARTEVINO

OSTO-OPAS