Säilytys | Viinikaappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Säilytys


Täältä löydät viinitarvikkeita, kuten viinipullon sulkijoita, viinitelineitä ja viininvarastoinnin apuvälineitä, useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä.RTA 15 viiniteline

Yksinkertainen viinien varastointiteline, jossa on tilaa 15 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, jota on helppo laajentaa sitä mukaa, kun henkilökohtainen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viinien varastointitelineelle on kellari tai viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää

 


RTA 30 viiniteline

Yksinkertainen viinien varastointiteline, jossa on tilaa 30 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, jota on helppo laajentaa sitä mukaa, kun yksityinen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viinien varastointitelineelle on kellari tai viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää

 


RTA 90 viiniteline

Yksinkertainen viinien varastointiteline, jossa on tilaa 90 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, jota on helppo laajentaa sitä mukaa, kun yksityinen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viinien varastointitelineelle on kellari tai viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää
 


Patentoidut BoxinBag-yhdistyspalat, 5 kpl

Laajenna viinitelinettäsi sitä mukaa, kun kokoelmasi kasvaa. Patentoitujen yhdistyspalojen avulla RTA-viinitelineen laajentaminen käy helposti. Yksi pakkaus riittää 15 tai 30 pullon telineelle. Jos haluat koota suuremman telineen, suosittelemme hankkimaan kaksi pakkausta. Hinta on yhtä pakkausta kohden (5 kpl/pakkaus).

Lue lisää
 


Vakuumipumppu & viininsulkija BoxinBag

Vakuumipumppu ja viininsulkija samassa! Älykäs korkki poistaa varovasti ylimääräisen ilman pullosta ja saa viinisi säilymään mahdollisimman pitkään. Aseta viininsulkija pulloon ja pumppaa 10–15 kertaa ylimääräisen ilman poistamiseksi.

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma - Pe 10.00 - 18.00

OSTO-OPAS