Säilytys | Viinikaappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Säilytys


Tästä löydät viinitarvikkeita, kuten viinipullon sulkijoita, viinitelineitä ja viininvarastoinnin apuvälineitä – useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä.RTA 15 viiniteline

Yksinkertainen viininvarastointiteline, jossa on tilaa 15 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, joka on helppo laajentaa sitä mukaa, kun yksityinen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viininvarastointitelineelle on kellari/viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää

 


BoxinBag patentoidut yhdistyspalat 5-pakkaus

Laajenna viinitelinettäsi sitä mukaa, kun kokoelmasi kasvaa. RTA patentoitujen yhdistyspalojen ansiosta voit helposti laajentaa RTA-viinitelinettäsi käytettävissä olevan tilan mukaan.

Tilapäisesti loppu!

Lue lisää
 


RTA 30 viiniteline

Yksinkertainen viininvarastointiteline, jossa on tilaa 30 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, joka on helppo laajentaa sitä mukaa, kun yksityinen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viininvarastointitelineelle on kellari/viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää

 


RTA 90 viiniteline

Yksinkertainen viininvarastointiteline, jossa on tilaa 90 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, joka on helppo laajentaa sitä mukaa, kun yksityinen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viininvarastointitelineelle on kellari/viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää
 


Viini- ja samppanjateline Pupitre - 120 pulloa

Tyylikäs, tamminen viini- ja samppanjateline, valmistettu Champagnen alueella. Telineessä on tilaa jopa 120 pullolle. Esittele ja säilytä pullosi ammattimaisella tavalla.

Lue lisää

 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

ARTEVINO

OSTO-OPAS