Tarjoile | Viinikaappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Tarjoile


Tästä löydät viinitarvikkeita, kuten viinikarahveja, viinilaseja ja viinijäähdyttimiä – useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä.


BoxinBag Viinijäähdyttimet alumiinista

Pienet, tyylipuhtaat viinijäähdyttimet alumiinista, valitse kiillotettu tai harjattu.

Lue lisää
 


Viininilmaaja karahveille

Viinisihti, jossa verkkosuodatin. Viinin kaatamiseen ja korkin osille. Sihti asetetaan karahvin kaulaan.

Lue lisää
 Pullonjäähdytin

Fiksu kylmäelementti, joka jäähdyttää huoneenlämpöisen valkoviinin nopeasti tarjoilulämpötilaan. Kylmäelementtiä jäähdytetään pakastimessa vähintään kaksi tuntia.

Lue lisää
 Deru Modena viinikarahvi

Nykyaikainen, Euroopassa valmistettu karahvi, johon mahtuu 1,3 litraa. Karahvissa on sisäänpäin kupera pohja, jonka ansiosta saat helposti vakaan otteen ja voit tarjoilla yhdellä kädellä. Karahvin korkeus on 23 cm.

Lue lisää
 


Deru Merlino viinikarahvi

Klassinen, Euroopassa valmistettu karahvi, peukalo-otteella ja sisäänpäin kuperalla pohjalla, jotta voisit saada helposti hyvän otteen ja tarjoilla yhdellä kädellä. Karahviin mahtuu 1,3 litraa ja sen korkeus on 21,5 cm.

Lue lisää
 


BoxinBag Viininjäähdytin ruostumatonta terästä

Klassinen viininjäähdytin ruostumatonta terästä. Viininjäähdyttimen korkeus on 21 cm ja halkaisija 21,5 cm. Voidaan yhdistää Stand Inoxiin, ruostumaton teräs.

Lue lisää
 


Stand Inox ruostumatonta terästä

Teline ruostumatonta terästä, sopii viinikaappeihin ja voidaan yhdistää BoxInBag Viininjäähdyttimeen, ruostumaton teräs. Telineen korkeus on 64 cm.

Lue lisää
 


Spumante samppanjakulho nero/inox/acciao

Samppanjakulhot kolmessa eri variantissa. Valitse seuraavista: Spumante Nero, Spumante Acciao ja Spumante Inox. Spumante Inox on vahvempi ja painavampi kuin muut kaksi samppanjakulhoa ja se sopii mainiosti, jos haluat esimerkiksi kaivertaa kulhoon ja antaa sen lahjaksi.

Lue lisää
 
  • Tuote
    Hinta


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

OSTO-OPAS