VALIKKO

MAKSAMINEN


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Viinikarahvi


Täältä löydät viinikarahveja useilta tunnetuilta valmistajilta, kuten Spiegelau ja Peugeot.

 

Deru Modena viinikarahvi

Nykyaikainen, Euroopassa valmistettu karahvi, johon mahtuu 1,3 litraa. Karahvissa on sisäänpäin kupera pohja, jonka ansiosta saat helposti vakaan otteen ja voit tarjoilla yhdellä kädellä. Karahvin korkeus on 23 cm.

Lue lisää
 


Deru Merlino viinikarahvi

Klassinen, Euroopassa valmistettu karahvi, peukalo-otteella ja sisäänpäin kuperalla pohjalla, jotta voisit saada helposti hyvän otteen ja tarjoilla yhdellä kädellä. Karahviin mahtuu 1,3 litraa ja sen korkeus on 21,5 cm.

Lue lisää
 


Peugeot Aromium viinikarahvi

Tyylipuhdas, käsin puhallettu karahvi ilmaajalla ranskalaiselta merkiltä Peugeot. Karahvissa on sisäänpäin kupera pohja, jotta voisit saada helposti hyvän otteen ja tarjoilla yhdellä kädellä. Karahviin mahtuu 75 cl ja sen korkeus on 24 cm.

Lue lisää
 


Peugeot Variation viinikarahvi

Kupera pohja antaa ainutlaatuisen karahvin ranskalaiselta merkiltä Peugeot. Karahvia voidaan pitää pystyssä tai vaakasuorassa, jolloin viini saa suuremman pinta-alan ilmaamiseen. Viini kaadetaan yli käsintehdyn ”lovellisen” soikean lasikuulan, joka toimii viininilmaajana. Tämä lasikuula auttaa viiniä hapettumaan levittämällä viinin karahviin. Lasikuula voidaan irrottaa. Karahviin mahtuu 75 cl.

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

ARTEVINO

OSTO-OPAS