Viiniteline | Viinikaappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


LAHJAKORTTI


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Viiniteline


Tästä löydät viinitelineet sekä viiniesi varastointiin että niiden tarjoiluun, niin modernisti kuin klassisestikin muotoiltuina.

 

RTA 15 viiniteline

Yksinkertainen viininvarastointiteline, jossa on tilaa 15 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, joka on helppo laajentaa sitä mukaa, kun yksityinen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viininvarastointitelineelle on kellari/viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää

 


RTA 30 viiniteline

Yksinkertainen viininvarastointiteline, jossa on tilaa 30 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, joka on helppo laajentaa sitä mukaa, kun yksityinen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viininvarastointitelineelle on kellari/viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää

 


RTA 90 viiniteline

Yksinkertainen viininvarastointiteline, jossa on tilaa 90 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, joka on helppo laajentaa sitä mukaa, kun yksityinen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viininvarastointitelineelle on kellari/viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää
 


Patentoidut BoxinBag-yhdistyspalat, 5 kpl

Laajenna viinitelinettäsi kokoelmasi kasvaessa. Patentoitujen yhdistyspalojen avulla RTA- viinitelineen laajentaminen on helppoa. Yksi pakkaus riittää 15 tai 30 pullon telineelle. Jos haluat koota suuremman telineen, suositellaan kahden pakkauksen hankkimista. Hinta pakkausta kohden (5 kpl/pakkaus).

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

OSTO-OPAS