Viiniteline | Viinikaappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Viiniteline


Tästä löydät viinitelineet sekä viiniesi varastointiin että niiden tarjoiluun, niin modernisti kuin klassisestikin muotoiltuina.

 

RTA 15 viiniteline

Yksinkertainen viininvarastointiteline, jossa on tilaa 15 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, joka on helppo laajentaa sitä mukaa, kun yksityinen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viininvarastointitelineelle on kellari/viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää

 


RTA 30 viiniteline

Yksinkertainen viininvarastointiteline, jossa on tilaa 30 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, joka on helppo laajentaa sitä mukaa, kun yksityinen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viininvarastointitelineelle on kellari/viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää

 


RTA 90 viiniteline

Yksinkertainen viininvarastointiteline, jossa on tilaa 90 pullolle. Viiniteline on valmistettu petsatusta männystä ja sinkitystä teräksestä. Joustava rakenne, joka on helppo laajentaa sitä mukaa, kun yksityinen viinikokoelmasi kasvaa. Sopiva paikka viininvarastointitelineelle on kellari/viinikellari. Toimitetaan kokoamattomana.

Lue lisää
 


BoxinBag patentoidut yhdistyspalat 5-pakkaus

Laajenna viinitelinettäsi sitä mukaa, kun kokoelmasi kasvaa. RTA patentoitujen yhdistyspalojen ansiosta voit helposti laajentaa RTA-viinitelinettäsi käytettävissä olevan tilan mukaan.

Tilapäisesti loppu!

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

ARTEVINO

OSTO-OPAS