Viinikaapit ja viinien varastointikaapit verkkokaupasta Viinikappikauppa.fi

VALIKKO

MAKSAMINEN


VIINIPULLONAVAAJA

VIINIKARAHVI

VIINITELINE

OSTA LISÄHYLLYJÄ

TUULETUSRITILÄ

TUOTEMERKKIMME


Sisäänrakennettavat /vapaastiseisovat viinikaapit


Suuremmat viinikaapit - Ihanteellisia asentaa korkeaan kaappiin, mutta voidaan käyttää myös vapaastiseisovina. 60 cm syvyydellään viinikaapit sopivat useimpiin skandinaavisiin koteihin. Kaikki kaapit ovat lukittavia ja toimitetaan tyylikkäällä esittelyhyllyllä, jotta voisit esitellä viinejäsi parhaalla mahdollisella tavalla!

 

Vapaastiseisova viinikaappi - WineSelection 155 (B:59,5 x H:155 x D: 60 cm)

Vihdoinkin viinikaappi, jonka syvyys on 60 cm! Keskikokoinen, tyylipuhdas ja vapaastiseisova viinikaappi, valmistettu Tanskassa. 60 cm syvyydellään tämä viinikaappi sopii erinomaisesti useimpiin skandinaavisiin koteihin. Tumman lasinsa ansiosta kaappi antaa hillityn ja tyylikkään vaikutelman! Tässä viinikaapissa on tilaa 147 pullolle.

Symbolien: Lock Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Made in Europe

Lue lisää
 


Vapaastiseisova viinikaappi - WineSelection 185D (L:59,5 x K:185 x S:60 cm)

Vihdoinkin viinikaappi, jonka syvyys on 60 cm! Eksklusiivinen, suuri ja vapaastiseisova viinikaappi, valmistettu Tanskassa. 60 cm syvyydellään tämä viinikaappi sopii useimpiin skandinaavisiin koteihin. Viinikaapin ovi on kokonaan lasia ja sen ansiosta ovat viinipullosi tyylikkäästi näkyvissä! Kaapin kahden lämpötila-alueen ansiosta voit pitää tarjoiluvalmiita puna- ja valkoviinejä kaapissa samanaikaisesti! Tässä viinikaapissa on tilaa 197 pullolle.

Symbolien: Lock Symbolien: Freestanding Unit Symbolien: Made in Europe

Lue lisää
 


ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 10:00-18:00

ARTEVINO

OSTO-OPAS